Avanade er en verdensledende leverandør av konsulenttjenester, med 27.000 ansatte i 23 land. Vårt fokus er digital transformasjon av de største virksomhetene, både i Norge og internasjonalt. Avanade eies av Accenture og Microsoft. Felles for oss alle er en ektefølt lidenskap for innovasjon, teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder. Vårt tette samarbeid med Microsoft og Accenture, og vår globale leveransemodell gjør oss unike i markedet. I løpet av et år leverer vi mer enn 800 prosjekter globalt, og vi tilbyr våre konsulenter muligheter for karriereutvikling både i Norge og internasjonalt.

Vår visjon er å være den ledende digitale innovatøren på løsninger basert på Microsofts teknologi. Vi skal tilby den tyngste og beste kompetansen på bruk av Microsofts plattform og teknologier i forretningskritiske løsninger, slik at kundene oppnår best mulig forretningsmessig gevinst av sine IT-investeringer.

I Avanade er vi opptatte av kjønnsbalanse og mangfold. Vi har en kvinnelig nordisk leder, samtidig som 3 av våre 4 landssjefer i Norge, Sverige, Finland og Danmark er kvinner. Som gullsponsor for Oda-nettverket ønsker Avanade å tilby unike utviklings- og karrieremuligheter for kvinner i teknologibransjen.

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kvinnelige kolleger. Se våre hjemmesider www.avanade.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 11134  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam