«Vi er stolte over å ha hjulpet flere tusen med å jobbe smartere»


 - Ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring gjennom 40 år –

 

Om Holte Academy

Holte Academy ble stiftet i 2016 etter å ha vært en del av Holte Consulting i mange år og med røtter helt tilbake til 1977. Vår kjernekompetanse er å hjelpe individer og bedrifter til å jobbe smartere gjennom ny innsikt og økt kompetanse - for å oppnå bedre resultater.

Våre tjenester spenner fra å bidra med grunnleggende prosjektforståelse, gjennom rådgivning og opplæring, til å bistå virksomheter på høyt strategisk nivå.

Flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine bedriftsinterne opplæringsprogrammer innenfor prosjektfaget. Vi har er stolte over å hjulpet mange arbeidstakere med å oppleve mestring og til å lykkes bedre i egen prosjekthverdag.

Vi har også bistått bedrifter med å realisere sine mål gjennom bedre prosjektstyring og økt kunnskap om hvordan prioritere riktig mellom prosjekter, samt sikre at disse er i tråd med selskapets strategi.


Vi tilbyr

-        Åpne kurs og sertifiseringer innen prosjektfaget

-        Bedriftsintern prosjektopplæring/ Kompetanseprogrammer

-        Coaching og rådgiving

-        Team- og Lederutvikling

-        Prosjektstøtte

Kurs med høy kvalitet og lojale kunder

Ved å levere kurs og kompetanseprogrammer av høy kvalitet gjennom mange år har vi fått mange trofaste kunder fra små og store firma i privat og offentlig sektor. Vi bygger relasjoner og vennskap gjennom mangeårig samarbeid. Det betyr mye for oss.

Vi skaper gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs. Våre kursholdere er blant Norges beste og mottar svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

Se vår kurskalender

Vil du vite mer om oss og hva vi kan tilby? www.holteacademy.no


Følg oss på LinkedIn

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 11136  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam