<<  Tilbake til nyhetsliste

ODA og Abelia kårer igjen Norges 50 fremste teknologikvinner, og nå kan du nominere årets kandidater!

tirsdag, 28 november 2017 16:11 Skrevet av  Kristine Hofer Næss
HAR DU? Nominér dine kandidater i dag! HAR DU? Nominér dine kandidater i dag!

 

I fjor kåret ODA-Nettverk og Abelia for første gang Norges 50 fremste IT-kvinner, til formidabel oppmerksomhet og suksess, og foran en full sal i Næringslivets hus 8.mars. Vi gjentar suksessen 8. mars 2018, og du kan allerede nå nominere dine kandidater, samt melde deg på eventet.


I løpet av året som har gått har både mangfold og teknologi kommet enda høyere på agendaen, og vi ser at begge deler er helt sentralt for å drive en utvikling der digitalisering, kunstig intelligens og blockchain kan hjelpe oss å løse noen av våre viktigste samfunnsutfordringer fremover. Det handler ikke lenger om IT eller teknologi, men om begge deler sammen, og vi utvider derfor i år kåringen, og kårer Norges 50 fremste teknologikvinner (#50techkvinner).

Som i fjor er formålet å synliggjøre de dyktige kvinnene som ikke er så kjent for folk flest, og vi har derfor også i år laget en liste med etablerte ledere som ikke trenger å nomineres. Vi beholder også kategoriene: Gründer, Leder og Fag, mens vi utvider fjorårets jury som besto av Berit Svendsen, konserndirektør i Telenor Skandinavia, Anne-Grethe Solberg, forsker ved Arbeidsforskningsinstituttet, Jan Moberg, sjefredaktør i Teknisk Ukeblad, Håkon Haugli, adm.dir i Abelia og ODAs egen styreleder Kristine Hofer Næss, med Walter Kvam, styreleder i SINTEF og Digital Norway.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer og partnere til å nominere deres kandidater og ser frem til å løfte frem enda flere dyktige kvinnelige teknologer og rollemodeller sammen med dere!

Les mer om kåringen og kriterier, nominér dine kandidater og meld deg på eventet via denne siden!

  

  

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 18305  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam