<<  Tilbake til nyhetsliste

Kristine Hofer Næss er valgt som ny leder i Oda-Nettverk

torsdag, 06 april 2017 11:58   Trude Ruud Nyhus

Kristine Hofer Næss er valgt som ny leder i Oda-Nettverk.

Hun etterfølger Anne Gretland som ledet nettverket i 10 år, fra de var en gruppe med 300 medlemmer til et stort og aktivt nettverk med 6700 medlemmer.

Kristine er en av medgründerne av Oda-Nettverk, og har vært styremedlem siden starten i 2006. Til daglig jobber Kristine som direktør for kunde- og partneropplevelser i Microsoft.

“Jeg har vært med på å skape noe helt eksepsjonelt, som igjen har gitt meg masse energi, Vi har blant annet økt kvinneandelen i IT-bransjen fra 19% til 24% i løpet av de siste fem årene, og i har delt ut den gjeve Oda-Prisen siden 2009. I tillegg har vi blitt en organisasjon som bedrifter, organisasjoner og presse henvender seg til for uttalelser og råd. ”, sier Anne, og legger til:  

“Årene som leder i Oda-Nettverk har vært veldig spennende og lærerike, og det er imponerende hva vi har fått til. Etter 10 år er jeg godt fornøyd med min innsats. Det er nå naturlig å bytte leder, og jeg er glad for at Kristine tar over stafettpinnen. Samarbeid har vært kjernen i vårt arbeid fra starten av, og sammen med lidenskapen for det vi gjør, har dette gjort oss til det Oda-Nettverk er i dag; Nordens ledende nettverk for kvinner i IT-bransjen og en høyt verdsatt samarbeidspartner.”

“Jeg er klar for lederutfordringen, stolt over alt vi har bygget opp så langt, og gleder meg veldig til alt det spennende vi skal få til videre med dette fantastiske nettverket.  Potensialet er helt enormt, og sammen med styret, alle de frivillige som bidrar i de ulike gruppene, medlemmene og ikke minst våre 30 samarbeidspartnere, skal vi fortsette å inspirere kvinner i teknologi. Vi skal bidra til både økt kvinneandel generelt og kvinner i ledelsen spesielt. Den digitale transformasjonen er i full gang, og vi skal bidra til at kvinner tar en større lederrolle – derav visjonen vår om å «Lead the Change» sier Kristine.

“Vi trenger enda flere kvinnelige rollemodeller innen teknologi, og enda mer oppmerksomhet til de som allerede er synlige. Både Oda-Prisen Person og Organisasjon er til viktig inspirasjon og motivasjon for andre.  Jeg gleder meg til å kunne presentere årets vinnere på Inspirasjonsdagen 21. april som leder av Oda-Nettverk.”

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 18305  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam