Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 1540
<<  Tilbake til nyhetsliste

Møt Beate Adams Størkson - Foredragsholder på Inspirasjonsdagen 24. mai

mandag, 14 mai 2012 21:01 Skrevet av 

Beate Adams Størkson er administrerende direktør i LINK Mobile Solutions. Hun vokste opp på en liten øy utenfor Kristiansand, kjørte moped fra hun var 13 år, har bygget sin egen pc, liker å styre, hater å kokkelere og forsto vitsen med kaffe og sminke i en alder av 30. Beate er gift og har to barn på 5 og 7 år. Hennes motto er «Clarity makes friends!!"

Beate Adams Størkson Beate Adams Størkson

På Inpirasjonsdagen skal Beate ta oss med på sin reise fra utdannelsen som IT-konsulent NITH til dagens stilling som administrerende direktør i LINK Mobile Solutions. Hun vil dele med oss viktige hendelser og elementer som har påvirket henne, blant annet vil hun fortelle om da hun gründet SaveIT i 2001 og hvordan hun brukte nettverket sitt for å få til den suksessen det ble.

- Hva er ditt forhold til social business?

Jeg er svært bevisst på bruk av mitt nettverk. Av natur er jeg sosial og liker å arrangere sosiale sammenkomster som kobler mine kontakter med hverandre. Jeg har brukt nettverket mitt aktivt gjennom hele min karriere, jeg liker å hjelpe andre og ser at de rundt meg vil hjelpe meg når det trengs. Jeg har spennende utfordringer på jobben, og da trenger jeg ofte påfyll og hjelp fra de rundt meg. Jeg har "no time for bullshit". Hvis jeg trenger hjelp, sier jeg det direkte uten å snurre rundt grøten. Det gjør at det også er veldig lett å spørre meg om hjelp og det gjør at mitt nettverk fungerer.

 

- Hva er din mening om kvinner og social business?

Kvinner flest er gode på å være sosiale, men ikke alle er like gode på å nyttiggjøre seg bekjentskaper privat eller forretningsmessig. De fleste kvinner er gode på “sladring” og uformell kaffeprat. Jeg synes kvinner burde bli flinkere til å “bruke” hverandre, det kan faktisk være gøy å drikke kaffe samtidig som man diskuterer en case eller mulighet. Det trenger ikke å handle om nabokona!

Vi gleder oss til å møte deg på Inspirasjonsdagen, Beate!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12756  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam