<<  Tilbake til nyhetsliste

Hanne Sundene - Årets IT jente

fredag, 11 mai 2012 15:10 Skrevet av  Kristin Ruud

Microsoft har i år jaktet på årets IT jente i samarbeid med Universum. Microsoft har valgt å stå bak prisen fordi de ønsker å synliggjøre og løfte frem jenter som kan, vet og vil gjøre en forskjell og som tar utradisjonelle valg. Det kom mange nominasjoner og etter en omfattende prosess kåret Microsoft den beste av de beste. Valget falt tilslutt på Hanne Sundene.

Hanne Sundene Hanne Sundene

Hanne studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU og er for tiden på utveksling i Valencia.Hun brenner for teknologi, og har valgt å spesialisere seg innefor data- og kommunikasjonteknikk. Som person trives hun med å ha mange baller i lufta, og har igjennom hele studietiden tatt på seg ulike verv. Hun drømmer om, i fremtiden, å kunne gjøre en forskjell for en bedrift, en industri eller til og med noe enda større,- og er villig til å strekke seg langt for å nå sine mål.Hanne drives av å skape resultater, og utviser stort engasjement og entusiasme

Hannes profil samsvarer godt med det Microsoft står for og tror på,- og vi liker godt hvordan hun balanserer ambisjoner og hårete mål med en fin ydmykhet. Hun er samfunns og miljøengasjert og strekker seg hele tiden etter å hente ut potensial for å bli det beste hun kan bli. Microsoft tror at Hanne har en svært spennende karriere fremfor seg og håper at hun gjennom denne utmerkelsen motiveres ytterligere til å satse på IT som retningen på veien videre.

Hun er rett og slett årets IT jente.

 

 

Les mer om Hanne og prisen i DN: http://www.hegnar.no/kvinner/article691816.ece

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12756  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam