<<  Tilbake til nyhetsliste

Møt Therese Sinter - årets konferansier på Inspirasjonsdagen 24. mai

torsdag, 03 mai 2012 21:28 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

Therese Sinter er markedssjef for Sogeti i Norden og kommunikasjonsdirektør for Sogetigruppen globalt. Sogetigruppen finnes idag i 15 land. Hun brenner for kommunikasjon i alle former og elsker sko!

Therese Sinter - Sogeti Therese Sinter - Sogeti

I Sverige og Danmark er Therese grunnleggeren av nettverket winIT – Women Inspiration Network IT – et eksternt nettverk for kvinner i IT-bransjen som  finnes i 13 forskjellige byer.

På Oda-Nettverks inspirasjonsdag har vi vært så heldige å få sprudlende Therese til å lede oss gjennom dagen som konferansier. I tillegg skal hun holde et innledende foredrag med tittelen– ”Ta plass!” Her vil hun dele med oss noen av fordelene med å nettopp ta plass. Hun vil selv fortelle om hvordan hun har lykkes ved å ta plass eksternt, i sosiale medier og internt på Sogeti, blant annet ved hjelp av den globale og sosiale samarbeidsplattformen TeamPark.

 - Hva er ditt forhold til Social Business?

- Jeg er en sterk tilhenger av Social Business og ser det som mitt oppdrag å pushe alle i Sogeti til å ta plass på sosiale medier for å synliggjøre seg selv og sin kompetanse. I tillegg har jeg ansvar for brukerpenetrasjonen på vår egen interne samarbeidsplattform, TeamPark. En plattform som skal sørge for at vi alle skal kunne jobbe mer effektivt sammen og dermed levere enda bedre og smartere IT-løsninger til våre kunder.


- Hva er så din mening om kvinner og Social Business?

- Kvinner er i dag i større utstrekning enn menn aktive på sosiale medier. Sosiale medier er et bra sted å trene seg på og ta mer plass og dermed utvide sitt nettverk til fordel for seg selv og bedriften som man jobber for. Avslutningsvis er jeg veldig stolt av å kunne nevne at vi på vårt Sogeti kontor i Norge er hele 41 % kvinner – noe jeg gjerne ser at sprer seg til de andre Sogetilandene også, verden over.

Velkommen til Inspirasjonsdagen, Therese!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12187  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam