Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 966
<<  Tilbake til nyhetsliste

Møt Hans Petter Nygård- foredragsholder på Inspirasjonsdagen 24.mai

torsdag, 03 mai 2012 19:00 Skrevet av 

Vi har vært så heldige å få Hans-Petter Nygård-Hansen som foredragsholder. Han er kanskje best kjent som @hpnhansen, mobil&teknologimisjonæren bak bloggen hanspetter.info.

- Hva er fokus for foredraget ditt på Inspirasjonsdagen?

Fra Volum til Verdi - Hypen rundt sosiale medier har, eller er i ferd med å nå sin peak. Som i 2001 når luften gikk ut av dotcom-boblen, så vil ikke mennesker slutte å bruke sosiale medier, slik mennesker ikke sluttet å bruke Internett. Det tar tid for teknologi og mennesker å modnes mot samme mål og muligheter, og i den verdi-fokuserte tiden som vi nå er i ferd med å tre inn i, vil bedrifter som omfavner sosiale mekanismer for å integrere mennesker, prosesser og strategier oppnå raskere resultateter enn de som vil fortsette den statiske og "ovenifra-og-ned" tilnærmingen til hvordan informasjon spres internt- og eksternt i virksomheten og ut mot selskapets målgrupper.

- Fortell litt om deg selv, bakgrunn og funfacts?

40 år ung gutt, født i Sandefjord - ikke med ski på beina, men med et tastatur i hånda.

Gift, 3 barn, traff kona mi på Internett i 2001 på Spraydate - første generasjons sosiale nettverk.

Bor i Oslo, jobbet i IKT-bransjen siden 1997. Etablerte HansPetter.info i 2010, og beveget meg over til PR- og Kommunikasjonsbransjen i 2011. Elsker samspillet mellom teknologi og mennesker.

Forkjærlighet til produkter som "bare funker" og er opptatt av hvordan den tredje Internett-bølgen (den sosiale) bidrar til å slippe informasjon, kunnskap og erfaring fri!

- Hva er ditt forhold til social business?

På samme måte som mange bedrifter var skeptiske langt inn på 2000-tallet i forhold til hvordan bedriften kunne utnytte Internett- og Internett-teknologi til å bli mer lønnsom, vil vi oppleve i årene fremover at mange selskaper vil være skeptiske til hvordan- og hvorfor man må gjøre virksomheten mer sosial. En Social Business tilnærming tar sikte på å optimalisere hvordan interne- og eksterne målgrupper samhandler, ved å integrere eksisterende strategier, prosesser og teknologier for å øke verdien av den kollektive kunnskapen, erfaringen og informasjonen virksomheter besitter.

- Hva er din mening om kvinner og social business?

Kvinner er i flertall på Facebook og en rekke andre sosiale nettverk, men i mindretall når det kommer til rene profesjonelle sosiale nettverk som LinkedIn. Kvinner i jobb bør ta mer plass og bruke sosiale nettverk i større grad til å nettverke på en profesjonell måte, og ikke overlate denne arenaen til menn med spisse albuer!

Kvinner må ta en sterkere posisjon i forhold til hvordan sosiale medier utnyttes i profesjonell forstand og ikke bare som et digitalt symøte.

Vi gleder oss til å møte deg på inspirasjonsdagen, Hans-Petter!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12756  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam