Nyheter

Nyheter

For tredje år på rad ble Girl Tech Fest arrangert – og i år fikk hele 1300 jenter over hele landet delta! ODA er stolt medarrangør av dette viktige initiativet! (Alle foto: Gorm K. Gaare)

Kristine Hofer Næss er valgt som ny leder i Oda-Nettverk.

Vi gratulerer Silvija Seres som vinner av Oda-Prisen person 2017 og Sopra Steria som vinner av Oda-prisen organisasjon 2017!
For niende år på rad delte ODA ut Oda-Prisen på sin årlige Inspirasjonsdag for kvinner i IT-bransjen 21. april, og for femte år ble Oda-prisen organisasjon delt ut.
 
Silvija Seres vant prisen for sin synlige rolle som inspirasjonskilde for kvinner både i og utenfor bransjen. Silvija bygger bro mellom næringsliv, samfunn og teknologi og deler raust av sin kunnskap. Som foredragsholder og aktiv kronikk-skribent er hun både en utfordrer og inspirator. Silvija er i tillegg president i Polyteknisk forening og aktiv rådgiver og investor i startup miljøet i Oslo viser Silvija evne til å skape endring og løfte gode ideer, med et spesielt fokus på kvinnene. 
 
Sopra Steria vant prisen  for sin ekstra innsats for kvinner i bransjen, og for å være en synlig inspirasjon for kvinner til å velge IT.

I november 2016 lanserte Oda-Nettverk og Abelia STAR, et program for å få bedre kjønnsbalanse i IT-næringen. 

Forrige
1
Neste
Vi er nå 21685  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam