Velkommen til Inspirasjonsdagen 2017

Vi ønsker velkommmen til årets inspirasjonsdag 21. April 1130-1600 i Oslo Konserthus under tema «The Exponential You». Eksponentielle teknologier - trenden alle snakker om. Mange av dagens teknologier vil bli dobbelt så kraftige, raske og kostnadseffektive enn det de er i dag, og det i veldig nær fremtid – de er eksponentielle.

Hver dag hører vi om eksempler på slike teknologier; kunstig intelligens, 3D-printing, nanoteknologi, robotisering og mye mer. Teorien om eksponentielle teknologier opptar mange fordi den vil medføre omfattende forandringer for oss som samfunn. Vi begynner så vidt å få et innblikk i framtiden hvor kunstig intelligens og robotisering er en naturlig del av våre liv. Men selv om vi forstår at omfanget er stort, hvordan kan vi forberede oss på disse endringene?

Vårt svar er eksponentiell utvikling. Det hjelper ikke lenger å tenke lineært. Det hjelper ikke å bli litt mer effektiv enn i går. Vi må endre tankemåten vår slik at vi i morgen blir dobbelt så effektive som i dag, ved å se nye muligheter, tenke annerledes og ta i bruk nye verktøy. Inspirasjonsdagen 2017 vil omhandle eksponentiell utvikling i både næringsliv og samfunn, i tillegg til i din karriere og personlig utvikling.


Vi avslutter dagen med mingling i foajeen i Konserthuset fra 1600-1800 for de som ønsker. Vær rask med å melde deg på - hvert år fylles konferansen, som også i år er gratis for våre medlemmer, opp i en forrykende hastighet.

Meld deg på her


Vi gleder oss til å se deg den 21. april i Oslo Konserthus!

Ikke glem å nominere din favoritt til Oda-Prisen Person og Organisasjon. Nominer her.

 

En smakebit på programmet

Årets konferansier :

Siri Kristiansen

 

Noen av årets foredragsholdere:

Silvija Seres: "Din fremtidige du er eksponentiell, kombinatorisk og polarisert"

Jon Kåre Stene: "Skremmende, men spennende"

Anne Gretland: "Stronger together"

Jan Grønbech: "Disrupt or be disrupted"

Cecilie Skog: "Cecilies verden"

 
Vi er nå 12713  medlemmer