EVRY et av Nordens ledende IT-selskaper, med 50 års erfaring fra norsk og nordisk IT-innovasjon. Det gjør oss godt rustet til å skape en bedre hverdag for våre kunder – i Norden og resten av verden.

EVRY har om lag 10 000 ansatte og en årlig omsetning på 12 milliarder kroner. Selskapet er notert på Oslo Børs med hovedkontor i Oslo og med betydelig virksomhet både i det norske og svenske markedet. Med mer enn 100 kontorer i Norden har vi en unik posisjon til å betjene kunder gjennom vår regionale modell.

 

Internasjonal og lokal

EVRY har omfattende leveranser til både store internasjonale og nasjonale virksomheter, så vel som små og mellomstore, lokale og regionale virksomheter.· Selskapet tilbyr hele bredden av leveranser innenfor IT-tjenestemarkedet, og har for eksempel store leveransemiljøer innenfor drift, løsninger, konsulenttjenester og rådgivning. EVRY har store kundegrupper innen bransjeområdene bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse, olje og gass, samt prosessindustri og produksjon.

EVRY har en sterk tjeneste- og produktportefølje, betydelig kompetanse og leveringskapasitet lokalt og regionalt, og en solid kundebase. Med dette som utgangspunkt jobber vi målrettet for å styrke vårt nordiske lederskap.

EVRY er et resultat av en fusjon mellom Norges to ledende IT-selskaper EDB Business Partner og ErgoGroup

Les mer on fusjonen her

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 21685  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam