<<  Tilbake til nyhetsliste

Od@-inspirasjonsdag 2011 i Trondheim

onsdag, 25 januar 2012 18:15

Torsdag 29.september arrangerer vi Oda-Nettverk Inspirasjonsdag 2011 i Trondheim!

Arrangementet vil finne sted i Auditoriet på Pirsenteret, 1.etg ved kantinen (samme sted som i fjor).

Vi har fått en rekke spennende foredragsholdere, så dette blir et arrangement som er verdt å få med seg!

Program:
15.30: Registrering, og noe å bite i
16.00: Velkommen!

16.15: Marianne Eidem Fostervold, Familieliv eller arbeidsliv? Ja takk, begge deler! 
Marianne har doktorgrad i tverrfaglige kulturstudier fra NTNU hvor hun har forsket på kjønn og teknologi og likestilling. Hun jobber nå som seniorrådgiver i KUN Senter for kunnskap og likestilling.  KUN er en privat stiftelse og en kunnskapsbedrift med hovedkontor i Nordfolk i Steigen som arbeider for likestilling og mot diskriminering på alle diskrimineringsgrunnlag. Arbeidsoppgavene spenner fra offentlige utredninger, kursing og foredrag, undersøkelser og aksjonsforskning, samt drive igjennom endringsprosesser.

16.45: De Gærne Damers Forening
De Gærne Damers Forening har de siste fire årene ved hjelp av humor, kreativitet og en smule galskap satt Osen kommune på kartet. De har skapt stolthet over å være fra Osen og økt trivselen og samholdet blant de som bor der. De vil inspirere  oss til å ta på tenkehatten og komme med nyskapende og kreative ideer på de fleste områder. De gærne damers forening skaper glede og trivsel med sin hurtigrutevinkebalkong, røde løper og hyggekvelder. De synes nettverk for damer er viktig  og vil snakke om det også!

Les mer på http://www.dgdf.no/

17.15: Pause med lett servering

17.35: Morten Bergh, Citrix Systems, Nye tider – nye løsninger
Dette fordraget har til hensikt å dekke blant annet hvordan du kan forbrede deg til bruk av fremtidige skytjenester, hva er virtualisering, valgfrihet eller IT tvang, er iPad egentlig den ultimate enheten, og kanskje bittelitt om Citrix.

18.15: Liv Arnesen, foredragsholder, lærer og polfarer
Liv er dagens generalinspirator!Hennes liv har vært rikt på opplevelser av og på isen, noe som har gjort henne til en internasjonal annerkjent leder og rollemodell for kvinner og unge jenter. Hun er en selverklært ivrig, men ikke fanatisk, utendørs entusiast. Men hennes største  interesse ligger i utvikling av voksne og barn. Gjennom hennes roller som polfarer, lærer og coach har Liv inspirert mennesker til å strekke seg utover sine grenser og oppnå sine drømmer, ved å dele sin sterke historie om å utforske de mest  avsidesliggende steder på jorden.

Sjekk ut nettsiden http://yourexpedition.com/.

Liv er en høyt etterspurt foredragsholder verden over, så dette vil dere ikke gå glipp av! Vi kan love dere et sterkt foredrag dere aldri glemmer.

 

Etter inspirasjonsdagen kan de som ønsker det bli med oss og spise middag på Krambua. Dette blir for egen regning.

Send en epost til   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å bli med oss og spise etterpå.

For påmelding trykk HER

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer