Faggruppen Forretningssystemer og Logistikk søker nye styremedlemmer

OM_JOBB

Vi er på jakt etter deg som vil være med å lage faglige og inspirerende arrangementer.

 

Styrevervet innebærer:

3-4 styremøter per år
Deltakelse i minst én programkomité per år (som regel på ettermiddagstid, med varierende arbeidsmengde avhengig av arrangement)

 

Hva får man igjen for å være med i faggruppen:

• Blir kjent med og får muligheten til å jobbe med fagpersoner i andre virksomheten

• Får økt fagkunnskap gjennom aktiviteter og nettverking
• Sosialt og morsomt
• Får muligheten til å arrangere spennende faglige arrangementer – også i samarbeid med andre faggrupper i Dataforeningen

 

Hva gjør vi:

 

ERP-systemer
En gang per år avholder faggruppen, i samarbeid med Bo Hjort Christensen (professor ved BI), et fagseminar som «tar pulsen på» ERP-markedet. Seminaret bygger videre på en tradisjon som strekker seg tilbake til sent 90-tall. Konferansen henvender seg til mellomstore og store virksomheter som enten ønsker en fyldig oppdatering av status og trender i ERP-markedet eller som står foran en krevende anskaffelses- og implementeringsprosess.

Seminarer med fokus på teknologi innenfor logistikk
Faggruppen avholder også seminarer med fokus på teknologi innen feltet logistikk. Eksempelvis ble det i 2015 avholdt et miniseminar med fokus på RFID-teknologien og praktisk bruk av denne i klesindustrien og olje / gass. Andre typiske seminarer som avholdes er bedriftsbesøk, som for eksempel, besøk til helautomatiserte lagerbygg med tilhørende foredrag.

Medlemsmøter
Vi avholder regelmessige medlemsmøter. Tema for disse vil variere og annonseres i god tid på våre nettsider. Eksempelvis kan tema for disse møtene være Big Data, omnikanalstrategier og Internet of Things.

 


Ønsker du å bidra i faggruppen?
Gi en kort beskrivelse av deg selv, dine kunnskaper og erfaringer samt ditt faglige nettverk. Begrunn hvorfor du ønsker å bli styremedlem og hva du kan bidra med.

Søknaden sendes til DND servicekontor v/ Silje Endsjø, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi er nå 12712  medlemmer