<<  Tilbake til nyhetsliste

Fire på latter

onsdag, 05 mai 2010 02:00 Skrevet av  Trine

Latter var fullt av flotte damer på Inspirasjonsdagen, og vi huket tak i noen av dem. Les hva de synes er det beste med å være medlem i Oda-nettverk og mer!

Sara Habberstad, ansvarlig for it-kontrakter i Advokat Hjorth

Hva er det beste med å være medlem i Oda-nettverk? Jeg har jobbet med andre ting enn it en stund, og Oda-nettverk er bra fordi jeg kan treffe tidligere kolleger og gjenoppfriske bekjentskaper.

Hva gjorde at du begynte i it-bransjen? Jeg spesialiserte meg på it-kontrakter da jeg studerte og likte det veldig godt. Jeg trives i bransjen fordi det er mye dynamikk og mye som skjer her.

Kia Aulie

Kia Aulie, prosjektleder i 07 Web

Hva er det beste med å være medlem i Oda-nettverk? Jeg har nettopp blitt medlem, så jeg har ikke så lang erfaring, men har store forventninger til inspirasjonsdagen.

Hva gjorde at du begynte i it-bransjen? Jeg har alltid vært fasinert av utviklingen innen web-området, og synes det er gøy å følge med.

Mari Spiten

Mari Spiten, ansvarlig for partnerprogrammet i Microsoft

Hva er det beste med å være medlem i Oda-nettverk? Dette er et bra sted for utenomfaglig påfyll som også bidrar til at jeg gjør en god jobb.

Hva har inspirert deg mest i dagens program? Jeg likte spesielt godt hvordan Ingvard Wilhelmsen gjorde oss bevisst på hvordan vi selv lager våre egne begrensninger og hvordan han kommuniserer dette på en humoristisk måte.

Tine Gevelt

Tine Gevelt, rådgiver i CapGemini Consulting

Hva er det beste med å være medlem i Oda-nettverk? Det er et fint sted å møte andre jenter i bransjen.

Hva har inspirert deg mest i dagens program? Jeg likte Ingvard Wilhelmsen som snakket om tanker man kjenner seg igjen i og hvordan han tar disse på kornet.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer