Ledige stillinger hos Avanade

OM_JOBB

Avanade er en verdensledende leverandør av konsulenttjenester, med 27.000 ansatte i 23 land. Vårt fokus er digital transformasjon av de største virksomhetene, både i Norge og internasjonalt. Avanade eies av Accenture og Microsoft. Felles for oss alle er en ektefølt lidenskap for innovasjon, teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder. Vårt tette samarbeid med Microsoft og Accenture, og vår globale leveransemodell gjør oss unike i markedet. I løpet av et år leverer vi mer enn 800 prosjekter globalt, og vi tilbyr våre konsulenter muligheter for karriereutvikling både i Norge og internasjonalt.Det norske kontoret ble etablert i 2005 og har vært i kraftig vekst fra starten av. I dag teller vi 100 engasjerte medarbeidere.

Vi fortsetter veksten i Norge, og søker nå etter flere dyktige konsulenter med erfaring og sterk interesse for Applikasjonsutvikling.

Vi ser etter deg som har en kommersiell legning, er nysgjerrig, tar ansvar og som liker utfordringer. Du ser fordeler med å jobbe i et internasjonalt selskap og trives i et hektisk miljø med høy endringstakt. Du har gjerne en del år bak deg i bransjen og er på utkikk etter en arbeidsplass hvor det stadig er rom for videreutvikling. Hos oss har vi en veletablert karrieremodell, og som ansatt får du tildelt en karriereveileder som hjelper deg å sette mål og nå dem.  

I tillegg har/kan du:

  • Bachelor eller Master innen relevant fagområde 
  • Bred kjennskap til Microsoft teknologi
  • Et skandinavisk språk i tillegg til engelsk flytende
  • Mulighet for å reise

Vi ser gjerne at du har jobbet med eller har sterk interesse for å lære deg utvikling eller rådgivning tilknyttet Azure, Office 365 eller SiteCore.

Vi kan friste med konkurransedyktige betingelser, spennende prosjekter, dedikert tid til training, og ikke minst et unikt fagmiljø som strekker seg over fem verdensdeler.  Vår målsetting er at Avanade skal være Nordens meste attraktive IT-arbeidsplass.

Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte  Irina Thoresen/HR, tlf. 916 28 293. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad samlet i et dokument snarest og senest innen 1. april. Alle henvendelser og søknader vil bli behandlet konfidensielt.

https://careers.avanade.com/experienced/jobs/37946/Oslo-Oslo-Konsulent-Applikasjonsutvikling?lang=en-GB

Vi er nå 12713  medlemmer