Already On leverer medlemssystemer og utvikler webapplikasjoner.

Choo er et medlemssystem for fagforeninger, interesseforeninger, politiske partier og pasientforeninger. Choo er et markedets mest moderne verktøy for medlemsadministrasjon. Medlemssystemet er bygget for organisasjoner og foreninger som ønsker en profesjonell og effektiv håndtering av komplekse og enkle arbeidsoppgaver.

Les mer om Choo >>

Already On utvikler også ulike webapplikasjoner for netthandel, portaler, abonnementsfakturering, kurs og konferanse og big data. Alle leveranser som gjøres er prosjekter med høy kompleksitet og krav til moderne og gode brukergrensesnitt.

Mye kompetanse til fornuftig pris
Already On er en kompetent og LEAN organisasjon med over 20 års erfaring. I tjenestesammensetningen benyttes offshore-kapasitet til programvareutvikling. Selskapet har et meget kompetent kjerne-team i Norge og et skalerbart og erfarent utviklingsapparat i Sumy. Dette gir veldig mye utviklingsarbeid til meget konkurransedyktige priser.

Faget UX
Already On investerer mye i å utvikle vår kompetanseplattform innenfor design og brukeropplevelse. Selskapet har en meget sterkt fagledelse rundt UX i Norge og yter rådgivning for definering av målgrupper, budskap, innholdsarkitektur og designrammeverk. I UX-arbeidet benyttes brukertesting som et sentralt verktøy for å sikre brukervennlige applikasjoner.
 
Ferdige moduler
Vi benytter åpen kildekode-teknologi. Gjennom standard programvare og moderne utviklingsrammeverk har vi utviklet en rekke delapplikasjoner som gjenbrukes i andre prosjekter. For å effektivisere utviklingsarbeidet tilstreber vi å bruke ferdigutviklede komponenter som en del totalprosjektet.
 
Prosjektmetodikk
Vårt utgangspunkt er alltid kundens kunde og hvilke effekter prosjektet skal gi. Vi benytter «Business Analyst» for å sikre at vi har en krystallklar oppfatning av hva som skal utvikles.

Ved hjelp av skisser etablerer vi klarhet i hva som skal oppnås. I første omgang opererer vi med skisser på papir. Senere i prosjektet arbeider vi med elektroniske skisser og brukertester av disse slik at kunden samt kundens kunde og resten av prosjektteamet har en felles oppfatning av hva som skal leveres. Agile Scrum benyttes som prosjektmetodikk i majoriteten av våre prosjekter.

Les mer om Already On >>

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 21123  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam