<<  Tilbake til nyhetsliste

Oda-Nettverks samarbeidspartnere vant Microsoft Norges Partnerpris

onsdag, 27 august 2014 16:28   Gøril Rønning

For åttende gang delte Microsoft Norge ut Årets Partnerpriser i Washington D.C. i 14.juli 2014.

 

Med denne utmerkelsen ønsker Microsoft å hedre de partnerne som gjør en spesielt stor innsats innenfor Microsoft sine prioritetsområder. I år vant fire av Oda-Nettverk sine samarbeidspartnere de prestisjetunge prisene; Capgemini, Compello, CRM Insight og Dell. Oda-Nettverk gratulerer!

Juryens begrunnelse var følgende: 

 

Capgemini – vinner av Årets BI Partner 2014:

Capgemini har med entusiasme og glød for Microsoft BI og Big Data evangelisert vår nye Power BI og Azure plattform i sosiale medier. De har vært den desidert raskeste til å adoptere nye muligheter i nettskyen - som Power BI, Azure og AzureMachine Learning. Med sine innovative løsninger har Capgemini vunnet hjertene til våre kunder, og er den partneren som har vært flinkest til å promotere Microsoft BI plattform i skyen.

 

 

CRM Insight – vinner av Årets Dynamics Partner 2014:

CRM Insight leverer overbevisende løsninger til markedet gjennom en proaktiv holdning, høy kompetanse, riktig markedsføring og høy winrate. De synliggjør Microsoft CRM Online på en tydelig og god måte.

Med sin unike evne til å tilrettelegge sin forretningsmodell i takt med markedstrender fremstår CRM Insight som en dynamisk og effektiv partner.

 

Compello – vinner av Årets Programvarehus 2014:

Compello utmerker seg med å være tidlig ute på alle våre strategiske produkter. De har en omfattende SaaS-business, både for Azure og privatnettsky. De har en tydelig strategi om «Mobil først, sky først» som er tett integrert i deres produktspekter. Compello har native apper for både Windows Phone og Windows 8.1 og har vært en pioneer innenfor dette området, blant annet ved å lage en av Europas første forretningsapper for Windows 8.

 

Dell – vinner av Årets PC produsent 2014:

Dell har hatt et særdeles sterkt fokus på Windows Tablets i året som har gått, og har tilpasset sin organisasjon for å drive Windows tablet salgs- og markedsinitiativer i bedriftsmarkedet. Dell har et sterkt ønske om å lykkes i markedet sammen med Microsoft. De er en partner som setter partnerskap og samarbeid høyt, og som Microsoft samarbeider med i flere deler av oarganisasjonen.

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12712  medlemmer