<<  Tilbake til nyhetsliste

Oda Nettverkstreff 22. Januar hos Computas

søndag, 26 januar 2014 04:03 Skrevet av  Gunn M. Severinsen

"Har du havnet på riktig hylle? Sjekk hva personlighetstypen din indikerer!"

På årets første Oda Nettverkstreff hadde mer enn 120 Oda-medlemmer funnet veien til Computas på Lysaker Torg. Dette til tross for at det var en både mørk og kald vinter-ettermiddag. Inne var det til gjengjeld veldig godt og varmt, og god stemning!

Erik Richvoldsen Erik Richvoldsen

Temaet for nettverkstreffet viste seg å være både fengende og aktuelt: Din personlighetstype, og hvordan denne påvirker både samhandling og kommunikasjon med våre kollegaer og alle vi forholder oss til. Dette engasjerte bredt og det kom mange spørsmål underveis.

Foredragsholder Erik Richvoldsen kjenner IT-bransjen godt fra innsiden etter å ha utdannet seg som ingeniør og jobbet som IT-utvikler. Han gav oss en levende beskrivelse av hvordan hans "reise" hadde vært - frem til han nå beskjeftiger seg med så vel stand-up som foredrag om Myers–Briggs Type Indicator og undervisning.

Alle som ville, kunne også ta en kort oppgave på stedet for å få en indikasjon på hvilken personlighetstype de var (det er 16 ulike typer i MBTI-kategoriene). De fleste kjente seg mer eller mindre igjen, og for noen ble dette rene aha-opplevelsen.


Erik understreket at dette kun var en demonstrasjon på hva man kan bruke personlighetsindikatoren til, og påpekte at det ikke har noe med evne– eller intelligenstester å gjøre.

Foredraget vekket uansett interessen for å lære og høre mer om temaet hos mange av tilhørerne, som gikk hjem med både noen flere spørsmål og noen flere svar enn da de kom.

Erik har gitt oss tillatelse til å legge ut foredraget. Kontaktdetaljer står oppgitt, så det er bare å kontakte ham for spørsmål eller forespørsler.

Dette var - som alltid - et veldig hyggelig nettverkstreff! Vi fikk både påfyll og inspirasjon - og anledning til å treffe både nye og gamle bekjente. Vi ønsker alle velkommen på neste Oda Nettverkstreff i februar ( tid og dato kommer snart) og håper å se så mange som mulig av dere der :)

 

Presentasjon- Myers Briggs personlighetstyper

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer