<<  Tilbake til nyhetsliste

DIGS i Trondheim - hva er det?

onsdag, 09 oktober 2013 15:48 Skrevet av  Randi Damstuen

- Du kan starte din egen arbeidsplass her
sier Jaya Thomlison om DIGS. Med seg har hun tredve kolleger som ønsker flere velkommen inn i kontormiljøet og innovasjonshub’en DIGS i Trondheim.

DIGS er Trondheims første Coworking space, klar for å åpne dørene for byen - praktisk talt: Midt i bykjernen bygger Jaya Thomlison og kollegene i DIGS kontorer, foredragssaler, møterom, solid serverrom og eget verksted, i tre etasjer. Flere frilansere og medarbeidere i små og mellomstore bedrifter velger DIGS som arbeidsplass og sosialt møtested nå. Og fellesnevneren for dem? De brenner for nyskaping og kreativitet. De arbeider i det åpne arbeidsfellesskapet og bidrar med egen erfaring og kompetanse til faglig bredde, samarbeid og gjensidig innovasjon i DIGS. At oppstartsbedrifter og frilansere i skjæringsfeltet design, business og teknologi har funnet sin plass i DIGS er et viktig bidrag for å styrke entreprenørskap og innovasjon i Trondheim.  

Sosial og kulturell brubygger

Nå starter arbeidet med å styrke og bygge ut den sosiale delen av DIGS. Når kafeén er på plass på gateplan får medlemmene i DIGS og Trondheim et sosialt møtested der entreprenørskap, kunnskapsdeling og ideene er i sentrum. Lokalene i Olav Tryggvasonsgate er geografisk og fysisk i sentrum; en innovasjonshub. Ombyggingen av lokalene pågår, men allerede nå åpnes det for at vi kan leie plass til å ha møter, presentere og holde foredrag, møtes over en kaffekopp, samarbeide, diskutere og videreutvikle ideene og målene våre.

- Vårt mål er at DIGS skal tenne innovasjon, styrke nettverk og stimulere et lokalt innovasjonsmiljø.

Grunnleggerne av DIGS, Jaya, Marit, Arnstein og Mats, legger vekt på det å ta tak i det mangfoldet i kreativitet, business, design og teknologi som er i Trondheim. Med DIGS kan kunnskap, innovasjon og mangfoldet i byen bli mer synlig og utvikles videre i byen. Ved å bruke lokalene og mulighetene som fins i DIGS har vi fått vi en ny, felles arena som kan bygge bru mellom flere fagmiljø og bedrifter.

 

   

     

Jaya Thomlison forteller at det brede faglige spekteret, spredning i alder, erfaring og bakgrunn er viktig for arbeidsfelleskapet og miljøet de ønsker å styrke med DIGS.
–  Å få flere kvinnelige medlemmer til DIGS er også viktig for mangfoldet som DIGS ønsker seg. Medlemmene og bedriftene tilknyttet Oda Nettverk ønskes velkommen til innovasjonshub’en!

– Du kan starte din egen arbeidsplass, eller leie kontorplass til en medarbeider, i DIGS. Ta  kontakt med Jaya på neste Oda nettverkstreff, eller direkte på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få vite mer og ta del i DIGS.

                                    K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer