Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 1168
<<  Tilbake til nyhetsliste

Seminar med MIND:AS i Trondheim

mandag, 30 september 2013 06:12 Skrevet av 

Diskusjonen har gått de siste ukene: Er Trondheim teknologihovedstaden? Har vi så mange teknologer, utvikler og forsker vi så mye på teknologi at vi kan kalles Norges teknologihovedstad?

Vi i Oda-nettverket har arbeidsplassen vår i IT-bransjen. Og mange av oss ikke bare bruker teknologien aktivt i jobben vår, vi  bygger, implementerer og tilrettelegger for at andre kan gjøre nytte av teknologien. Enten vi har deltatt i diskusjonen, er uenige eller enige i om Trondheim er teknologihovedstad: Det er kanskje slik at vi bygger en teknologihovedstad? På neste nettverkstreff den 17. oktober har vi fått låne DIGS og MIND:AS noen kveldstimer, fra fem til halv ni. Vi mener DIGS er en av alle de utrolig spennende og mangfoldige delene i byggverket "Teknologihovedstaden Trondheim". Arnstein J. Syltern og Mats Mathisen som bygger opp DIGS skriver dette om DIGS:

DIGS er Trondheims første Coworking space, et åpent arbeidsfelleskap og en innovasjonshub med et bredt faglig spekter av medlemmer som brenner for innovasjon og kreativitet. DIGS har et kontormiljø som stimulerer til en kultur for samarbeid og gjensidig innovasjon gjennom kunnskapsdeling og læring. DIGS huser nå flere oppstartsbedrifter og frilansere i skjæringsfeltet design, business og teknologi. Vårt mål er at DIGS skal tenne innovasjon, styrke nettverk og stimulere et lokalt innovasjonsmiljø. 

DIGS har plass til flere i arbeidsfellesskapet, og torsdag 17. oktober kan du komme og oppleve DIGS. DIGS åpner dørene for oss i Oda og Karoline Broks fra MIND:AS. Vi får bruke det helt splitter nye lokale til foredrag og workshop for en kveld - og kan hende blir det din nye møteplass, arbeidsplass eller tenketank?  Trondheimsbedriften MIND:AS som Karoline jobber for, tar forskning på positiv psykologi ut i praksis. Kanskje har du sett Oppdrag Lykke på NRK der Lisa Vivoll Straume fra MIND:AS formidler hvordan vi kan tilrettelegge for personlig vekst, velvære og lykke i hverdagen? Karoline har laget et eget halvdagsseminar for oss i Oda-nettverket, og vil dele kunnskap om positiv psykologi og lede oss gjennom enkle praktiske oppgaver.

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer