<<  Tilbake til nyhetsliste

Dora Thorhallsdottir på Latter

mandag, 09 september 2013 10:40 Skrevet av  Caroline Christensen

Stand-up Norge presenterer:

Dora Thorhallsdottir - Det var ikke sånn det skulle bli

Latter 27.september kl 18:30 

 Se spilleplan

En forestilling om alt vi har blitt fóret opp med tidligere, som har fått oss til å tro at vi skulle leve et helt perfekt og supert liv. Men så ble det ikke sånn i det hele tatt.

Forventningene gikk i dass: feriene ble aldri som i reklamen, pepperkakebakingen gikk som regel ad undas og sexlivet ble overhodet ikke slik du drømte (drømmer) om. 


Når du dikter opp ting som mangler i kjøleskapet, bare for å få kunne gå alene på butikken i ti minutter. Når du, uansett hvor lenge du sover, våkner opp med en følelse av å bare ha duppet av litt. Når du elsker NRK Super og ikke aner hvorfor du falt for mannen din. Når du tenker at fugleinfluensa er verdt prisen bare for å få to uker alene på isolat. Da skjønner du at det var ikke sånn det skulle bli...


Stand up-showet «Det var ikke sånn det skulle bli…» handler altså om alle forventningene som aldri ble innfridd. Et ærlig, sårbart og svært morsomt show om hvordan livet som småbarnsmor og det å være i et parforhold er, og alt det vi trodde voksenlivet skulle bli. En blanding av humor og alvor, om et samfunn som dyrker det vellykkede og hva det gjør med oss.

Dora Thorhallsdottir var stand up-komiker på heltid fra 2000-2004, noe hun bl.a. ble nominert til Komiprisen og Stå Opp Prisen for. Hun sluttet for å bli relasjonsterapeut, men er nå tilbake på humorscenen med sitt splitter nye one-woman-show.
Det var ikke sånn det skulle bli...


Les mer på WWW.LATTER.NO

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer