Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 69
<<  Tilbake til nyhetsliste

Nytt fra Anne

mandag, 02 september 2013 11:11 Skrevet av 
Anne Gretland, Leder av Oda-Nettverk Anne Gretland, Leder av Oda-Nettverk

Vi håper alle har hatt en flott sommer, og er klare for nye nettverkstreff og arrangementer med Oda-Nettverk. 

Vi har en svært spennende høst foran oss; ikke bare er det nettverkstreff i Oslo, Bergen og Trondheim, men vi skal også for første gang gi ut Oda-Magasinet.

Dette er et magasin med innhold som først og fremst appellerer til kvinner og jenter som er opptatt av karriere og utvikling.

 

Formålet er at dette skal være et morsomt og givende magasin som viser hva Oda-Nettverk er opptatt av og jobber med. Oda Magasinet er en viktig del av vår strategi for å øke andelen kvinner innen IT-bransjen generelt og innenfor ledende stillinger spesielt. Magasinet skal være en arena for å vise frem dyktige og kompetente kvinner og dermed tiltrekke seg flere.

 

I første utgave kan dere lese intervjuer med blant annet Bipper grunder Silje Vallestad, Fornyings -, administrasjons – og kirkeminister; Rigmor Aasrud og CIO i Statoil; Sonja Chirico Indrebø. Vi gleder oss til utgivelsen, og til deres tilbakemeldinger. Magasinet skal gis ut to ganger pr år, og første utgivelse skjer i løpet av høsten.

 

Vi ønsker tre nye samarbeidspartnere velkommen: CRM Insight, Compello og Novanet. Tusen mange takk for støtten! Oversikt over alle våre samarbeidspartnere finner dere på http://odanettverk.no/sponsors

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer