<<  Tilbake til nyhetsliste

Og vinneren ble: Cecilie Vanem

søndag, 28 juli 2013 23:54   Trude Ruud Nyhus

«Dette var litt av en overraskelse! Og FOR en ære!», sier Cecilie Vanem når hun mottar Oda-prisen. 

 

Cecilie Vanem Cecilie Vanem

Denne flotte damen beskrives som en modig og synlig rollemodell som tør å satse å tenke nytt!Hun er nå i selskap med Anita Krohn Traaseth, Merethe Asak, Anne Cecilie Fagerlie og Kjersti Wiklund.

 

 

Cecilie Vanem  ble vinner av Oda-prisen 2013 med følgende begrunnelse:

  • hun er en synlig rollemodell både innad i Dipper og i IT-bransjen generelt.
  • hun er omtalt som en sjef med drivkraft av de sjeldne, og med en lederstil som skiller seg ut fra den “tradisjonelle telecomlederen”.
  • hun er modig og gjør endringer ikke mange andre tør å gjøre, i tillegg til at hun tør å satse og tenke nytt.
  • hun er en inspirerende og inkluderende leder, som får hele organisasjonen til å jobbe i samme retning. Cecilie gir jentene i Dipper store spillerom, og ved sitt mot og sin nytenkning viser hun vei for alle kvinnene i selskapet, i tillegg til resten av bransjen.
  • hun viser dessuten at man kan få tid til alt man vil, og at kvinner lykkes godt innen IKT på toppledernivå, også om man kombinerer familie og andre selvrealiseringsprosjekter.

Oda-Nettverk deler ut Oda-Prisen  hvert år til kvinner som:  Er en synlig inspirasjonskilde for et stort eller lite miljø i IKT-bransjen. Har gjort noe som motiverer andre kvinner, innad i egen bedrift eller på tvers av bransjen. Er et forbilde og kan identifisere seg med Oda-verdiene: inspirasjon - fellesskap og modighet. I år var i tillegg til Vadem også nominert Hege Skryseth i Microsoft og Rigmor Aaserud i . Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

I januar 2013 ble Dipper stiftet som et helt nytt mobilselskap for bedrifter. Vanem ble utvalgt som daglig leder og hun fikk et mandat til å drive et mobilselskap på en helt ny måte. «Som leder tror jeg det er viktig å være åpen, ærlig og å tørre å by på seg selv. Da får du mer tilbake og andre tør også å åpne seg. Jeg er utrolig takknemlig for å motta prisen, tusen takk!».

 

Hva er nøkkelen til din suksess?

Det handler i bunn og grunn om å tørre, om å være veldig lite redd for å drite seg ut, men å huske at det koster mer å være på vinnerlaget.

Har du noen karrieretips til Oda-damene?

Dere må tørre å være visjonære i utførelse. Husk å tenke stort og finn de detaljene som gjør den store forskjellen.

 

Vi gratulerer Cecilie og gleder oss til å følge henne videre!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer