<<  Tilbake til nyhetsliste

Tre på inspirasjonsdagen 30. mai

mandag, 03 juni 2013 20:48   Trude Ruud Nyhus

Inspirasjonsdagen er over for i år. Det var et flott arrangement med god stemning og mange høydepunkter.

Vi møtte tre av deltagerne og spurte litt om hva de syntes om arrangementet, om hvordan de hadde hatt det og om de hadde noen tips til tema eller innhold til neste inspirasjonsdag.

 

 

                

Anne Thorseng, Accenture

   

Dagen har vært veldig bra! Astrid Nøkleby Heiberg var best av foredragsholderne. En kjempeflott, smart og morsom dame. 

 

Dette var min tredje inspirasjonsdag og det er inspirerende å delta på dette arrangementet ikke bare på grunn av det faglige. Dette treffet er også et sted hvor en møter venner og kollegaer i it-bransjen og til nettverking og catch-up.

 

Jeg kunne tenke meg tema som ikke bare spiller på individualisme, men kanskje mer om hvordan vi sammen kan løfte hverandre og mer om samarbeid/dynamikk. 

I tillegg ønsker jeg meg mer informasjon om hvordan starte sin egen grunderbedrift. Det finnes muligheter for støtte og coaching fra flere steder, men hvor og hvordan? Jeg tror at dette kunne være veldig nyttig.

 

                                        

 

 Heidi Johannessen, INMA

 

Veldig bra, dette var mitt første treff og første inspirasjonsdag, og selv om programmet bare var fire timer langt så inneholdt det mange høyder.

 

Cecilie Vanem var fantastisk på scenen, lite selvhøytidelig og bød på seg selv. Etter å ha blitt provosert og inspirert av Høyskolelektor Tor Haugnes på BI, så fikk jeg nesten lyst til å bli lærer og å undervise selv. Han var veldig engasjerende.

 

Innholdet i programmet var bra, og jeg likte godt at dagen endte med en mann (Tor Haugnes) som stilte det hele litt på spissen. Spesielt da han trakk frem noen av resultatene fra spørreundersøkelsen ,Oda-Nettverk hadde gjennomført i forkant av dagen, trakk han frem noen interessante resultater det ikke hadde vært fokus på i presentasjonen av undersøkelsen.

 

 

 

 

 

Astrid Valen Utvik, Valen-Utvik

 

Jeg har hatt en strålende dag! Astrid Nøkleby Heiberg var fantastisk. Jeg kjente ikke til så mange av de som stod på agendaen, men det gjorde jo bare overraskelsene større. Det var også veldig gøy å høre Cecilie Vanems historie.

 

 

Resultatene av undersøkelsen viste at få av oss bruker sosiale medier bevisst og at vi ikke er så flinke til å utnytte slike verktøy til vår egen fordel. Her er det masse vi kan lære og bruke bedre i fremtiden, og kanskje tema for neste inspirasjonsdag? 

 

 

Alt i alt var programmet for dagen variert og veldig bra. Tor Haugnes var en veldig bra avslutning, og jeg har fått mange nye impulser og litt å tenke på etter i dag. Flott arrangement! 

 

 

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer