<<  Tilbake til nyhetsliste

Møt Cecilie Vanem- foredragsholder på Inspirasjonsdagen 2013

søndag, 12 mai 2013 23:02 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

Cecilie Vanem, daglig leder i mobilselskapet Dipper, kommer til Inspirasjonsdagen 30. mai som en av fire eminente foredragsholdere. Cecilie har jobbet med salg og ledelse innen IT i snart 20 år. Hun er opprinnelig utdannet siviløkonom, og hadde ikke planer om å jobbe med IT opprinnelig, men kan informere om at hun har elsket det fra dag én. Cecilie trives med å utfordre, og liker å forenkle, samt inspirere til endring. Som en forberedelse til Inspirasjonsdagen traff vi Cecilie til en lunsjprat og fikk anledning til å stille henne noen kjappe spørsmål.

Hvem er Cecilie?

Jeg er vokst opp på landet og er i midten av fem søsken – og har alltid måttet være selvstendig. Jeg har vokst opp med jordnære gründerforeldre som har skapt mye fra ingenting. De var flinke til å ha fokus på de riktige tingene og vi lærte å være ærlige og å tørre å si i fra. . Status og fasadelykke – det brukte min familie liten tid på. Det har også lagt føringer for hvordan jeg lever mitt liv.

Inspirasjonsdagen handler om, ikke så overraskende, inspirasjon – hvem inspireres du av?

Bjørn Kjos – fordi han er tydelig, blid og tør å gå nye veier. Dette er sammenfallende med Dipper sine verdier og fokus og er også viktig for meg.

Tema for vår store dag er Homo Maxima, hva betyr dette begrepet for deg?

Jeg er en person med mange jern i ilden. Jeg har lært at det å være tilstede i nuet er viktig. Jeg tenker ofte: Hva tar jeg med meg i dag når jeg kommer på jobben, når jeg kommer inn i dette møtet? Tar jeg med meg stress, så smitter det over. Stress fører igjen til ineffektivitet og redusert tilstedeværelse og dårligere leveranse. Gjør oppgaven ordentlig første gangen, hvis ikke så kommer den i retur. Jeg har hørt at det skal 12 positive opplevelser til for å oppveie for en negativ. Minimum input, maximum output var mottoet til Cecilie under studietiden, dette brukes flittig fortsatt i en hektisk hverdag.

Du fremstår for oss som en dame med utrolig masse energi, hvor henter du all denne energien fra?

Jeg er født sånn, jeg har vært sånn fra jeg var liten. Noen ganger kan jeg bli så engasjert at jeg glemmer å spise, men jeg blir sliten også altså. Da må jeg lades for en liten stund gjennom noen korte timeouts eller en hvil, så er jeg klar igjen. 

30. mai står hun på scenen på Latter, vi gleder oss!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer