Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 69
<<  Tilbake til nyhetsliste

Oda-Nytt - velkommen til 2013

lørdag, 26 januar 2013 14:18 Skrevet av 

 Hei alle sammen!

 

Godt nytt år! Vi er allerede godt i gang med 2013, og vi har mange spennende nettverkstreff planlagt for denne våren. Dere kan også merke av datoen for årets Inspirasjonsdag allerede nå: 30. mai på Latter, Aker brygge. I fjor hadde vi 300 påmeldte tre timer etter at invitasjonen ble sendt ut, så vi regner med at det blir rift om plassene også i år. Jeg kan love dere atter en inspirerende dag, fyllt med flotte foredragsholdere. Stay tuned.

 

Under ser dere datoer for vårens nettverkstreff, og med forbehold om noen små endringer, er dette hva vi har på plakaten. Påmelding vil åpnes nærmere hver enkelt treff. Vi vil i løpet av våren også få høre mer om pensjon/økonomi, kosthold og prestasjon på ulike treff.

 

Vi ønsker vår nye gullsponsor, Tieto Norway AS, hjertelig velkommen!

Les mer

 

 

 

Dette skjer denne våren:

 

Oda-Nettverkstreff datoer:

 

28. februar: Teknisk treff med tema: Serverrommet. Vi får en dypdykk i serverrommet sammen med Cathinka Scheie hos HP.

 

20. mars

 

16. april

 

30. mai: Inspirasjonsdagen på Latter, Aker brygge

 

12. juni: Sommeravslutning hos Computas. Kommer tilbake med tema og opplegg.

 

 

Flere mentorer til Mentorprogrammet 2013

Vi trenger flere mentorer til Mentorprogrammet og oppfordrer erfarne kvinner i bransjen til å ta kontakt. Som mentor får du muligheten til å dele erfaringer og gi gode råd til unge kvinner i IT-bransjen. Parene møtes eller snakkes en til to ganger pr måned, i tillegg til at vi har felles faglige og sosiale oppdateringer. Det siste året har vi hatt gleden av å ha med oss Anne Kari Vindenes fra Transformator,  som har gitt oss tips og råd for en god mentorrelasjon – dette har vært svært lærerikt og spennende. 

Ta kontakt med Mona Westrum hvis du ønsker å være mentor ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

 

 

Ta utfordringen og bli med på Tøserunden 2013


Verdens største mosjonsritt for kvinner, går av stabelen første helgen i juni, i Køge rett utenfor København. 
Torsdag 7. februar kl. 17 inviteres det til et uforpliktende møte vedr felles pakketur til Tøsenrunden 2013. Alle og alle spørsmål er velkomne, så ikke nøl med å møte opp. Her vil vi presenterer et forslag til pakketur. Vi møtes i Atea sine lokaler i Brynsalle'e 2 0667 Oslo, der vi vil få en enkel servering.
http://www.maxpulse.no/Sykkel/Toeserunden-2013


Ta gjerne med deg en eller flere, dere er alle velkomne. Kontaktpersoner: Marianne Urdahl ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) Atea og Hege Skodje, Elretur (mob466 11 122,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

 

 

4. Tilbud Ingvill Måkestad Bovim

Ingvill Måkestad Bovim er forfatter av en ny kokebok. Som klinisk ernæringsfysiolog og toppidrettsutøver har hun god kunnskap om hva en bør spise for å prestere på toppnivå, både ifm jobb og trening. I tillegg til hennes egne oppskrifter får man i boken møte seks av verdens beste friidrettsuttøvere (inkludert Usain Bolt), og tilgang til deres favorittoppskrifter. I tillegg deler de sine tanker om mat og prestasjon.

 

Oda-Nettverk medlemmer har fått et eksklusivt tilbud, som starter 15. desember. Gå inn på www.winningfood.no og bestill ved å benytte rabattkode SD781, og få boken for kun kr 350,-. Les også mer på www.runingvill.com  

 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer