Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 69
<<  Tilbake til nyhetsliste

Tilbakeblikk på 2012 og julehilsen fra Anne

søndag, 16 desember 2012 22:54 Skrevet av 

Kjære alle Oda-Nettverk medlemmer!

 

Tusen takk for et veldig bra år! Vi er nå over 2700 kvinner som alle ønsker å være en del av nettverket. Dette viser at det er et stort behov for en møteplass for kvinner i IKT-bransjen, og at nettverket er med på å øke kvinneandelen i IT-bransjen (Les artikkel fra Hegnar Online). Se også flott artikkel med Kathrine Aspaas fra siste nettverkstreff (artikkel fra Hegnar Online), og artikkel fra selve treffet lenger ned på denne siden.  

Anne Gretland, Leder av Oda-Nettverk Anne Gretland, Leder av Oda-Nettverk

 

I år har Oda-Nettverk gjennomført en fantastisk vellykket inspirasjonsdag! Det var veldig gøy å se et fullpakket Latter med mye engasjement; takk for deres aktive tilsteværelse. Vi har også begynt med Tekniske nettverkstreff, noe som er blitt veldig godt motatt, og som vi absolutt skal fortsette med. Etter årets juleavslutning så har vi arrangert 10 nettverkstreff med spennende tema og godt oppmøte. mentorprogram starter med nytt kull på nyåret.

 

Husk at det er opp til deg å utnytte nettverket, og gripe de mulighetene som finnes. Dette kan være alt fra å kommunisere digitalt med andre Oda-medlemmer, møte og nettverke på treffene, søke på jobber gjennom nettverket, eller bidra inn i administrasjonen av nettverket.

 

Jeg håper du har hatt glede av nettverket i året som har gått. Vi ser frem til 2013, og kan love mange nye nettverkstreff, en spennende inspirasjonsdag, og en nysatsning med Oda-magasin. Jeg gleder meg! 

 

Ha en fabelaktig jul, så sees vi til neste år!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer