Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 966
<<  Tilbake til nyhetsliste

3 på treff på Lavvo 5. desember

mandag, 10 desember 2012 20:52 Skrevet av 

Tre på treff er Oda-Nettverks 5 på gaten. Tre damer får tre raske spørsmål, og vi får vite litt mer om noen av alle de flotte medlemmene i nettverket vårt. IFS sitt treff på Lavvo kunne by på disse flotte damene.

Her er spørsmålene:

  • Hva heter du, og hvor jobber du?
  • Hvordan ble du introdusert for Oda-Nettverk?
  • Hvilket utbytte har du fått av nettverket?

 

 

Hilde RosenbergHilde Rosenberg,  Din Utvikling

Jeg ble med i Oda-Nettverk gjennom en tidligere kollega i Telenor . Jeg synes nettverket har et veldig bra program, og synes også at mentorordningen virker veldig gjennomtenkt og fornuftig.

Jeg synes nettverksmøtene er veldig inspirerende. Det er et veldig bra minglemiljø, og folk er åpne og lette å komme i kontakt med. Nettsidene  er også blitt veldig bra!


 


Tove StenquistTove Stenquist, Oslo Universitetssykehus

Jeg har vært medlem i ca to år, og jeg ble medlem via en venninne som selv var medlem.

Nettverket er veldig flinke til å finne bra foredragsholdere. Det er spennende tema, og jeg har vært på en del nettverkstreff. Supert at det er rett etter jobb. Dere er kjempeflinke, det er bare å stå på videre.


 

 

Inger MyklebustInger Myklebust, IBM

Jeg har nok vært medlem et par år. Vi er en gjeng venninner som har som felles aktivitet å gå på treff når det er et interessant tema. Jeg har vervet flere jenter fra IBM, og fått inn IBM som sponsor.

Jeg synes nettverkstreffene er interessante, og dere er dyktige til å finne tema. Det er en avslappet og uformell atmosfære på treffene. Jeg er også mentor i mentorprogrammet.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12712  medlemmer