<<  Tilbake til nyhetsliste

Nye bidragsytere søkes til Nettverks - og Markedsgruppen

søndag, 25 november 2012 20:51 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

Oda-Nettverk er som kjent et nettverk som baserer seg kun på frivillig arbeid. Vi er stadig på jakt etter nye ildsjeler som kunne tenke seg å være med og bidra til å gjøre nettverket enda bedre for våre medlemmer.

Nettverksgruppen trenger flere medlemmer. Med innføringen av tekniske nettverkstreff i tillegg til de mange «vanlige» treffene fremover, ønsker nettverksgruppens fem medlemmer seg et nytt teammedlem som har lyst til å bidra i gruppen, med særlig ansvar for de tekniske treffene. I hovedsak dreier oppgavene seg om å finne og booke spennende temaer og foredragsholdere, og i tillegg koordinere det praktiske med sponsorene som er vertskap for treffene. Aktivitetsnivået bestemmes litt underveis, men vi ønsker oss en person med energi og entusiasme for å etablere de tekniske treffene med ca 2 treff per halvår, høy gjennomføringsgrad og selvstendighet, og et godt nettverk.

Føler du at dette er deg og har lyst til å bidra, så ikke nøl med å sende en mail til Kristine Næss på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Som tidligere annonsert her på websidene våre så har markedsgruppen i Oda-Nettverk satt i gang et nytt prosjekt - Oda-Nettverk Magasin. Dette er et magasin med innhold som først og fremst appellerer til kvinner og jenter som er opptatt av karriere og utvikling. Formålet er at dette skal være et morsomt og givende magasin som viser hva Oda-Nettverk er opptatt av og jobber med. Oda Magasin er en viktig del av vår strategi for å øke andelen kvinner innen IT-bransjen generelt og innenfor ledende stillinger spesielt. Magasinet skal være en arena for å vise frem dyktige og kompetente kvinner og dermed tiltrekke seg flere.

Vi trenger fotografer og journalister til dette spennende prosjektet og oppfordrer alle som ønsker å bidra til bladet, om å ta kontakt med enten Markedssjefen i Oda-Nettverk: Ellen-Marie Bjerknes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller redaktør for bladet: Parisa Yousefi på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Vi har også et ønske om å samle så mange som mulig av de aktivitetene som skjer i vår bransje i en oversikt, og vi vil at vår kalender her på weben skal inneholde flere seminarer, aktiviteter, og foredrag enn kun Oda-Nettverk sine. Dermed er det duket for å gi oss innspill til deres egne seminarer og aktiviteter, som er åpne for andre. Det er imidlertid et par kriterier som må følges:

Teksten må ikke være lenger enn 4 linjer, og må inneholde hvor, hva, når, og evt pris. Teksten må også inneholde påmeldingslink og være så «klar» at det bare er for oss å legge den opp på web. Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten til å markedsføre seg selv, og samtidig hjelpe oss med å få oversikt over alle aktiviteter som skjer i bransjen. Innspill på dette kan sendes til vår webredaktør Trude Nyhus, og bruk epostadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer