Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 966
<<  Tilbake til nyhetsliste

3 på treff hos Evry 14. november

torsdag, 22 november 2012 13:45 Skrevet av 

Tre på treff er Oda-Nettverks 5 på gaten. Tre damer får tre enkle spørsmål, og vi får vite litt mer om noen av alle de flotte damene i nettverket vårt. Hos Evry fant vi dette knippet av blide damer.

  •   -   Her er spørsmålene:Hva heter du, og hvor jobber du?
  •   -   Hvordan ble du introdusert for Oda-Nettverk?
  •   -   Hvilket utbytte har du fått av nettverket?


Silje Sundal, HP

Silje SundalJeg ble med i Oda-Nettverk for ca to år siden. Det var via KMI (Kunnskap, Motivasjon og Inspirasjon) i HP, vårt eget program for å motivere kvinner inn og oppover i systemet. Jeg har et veldig positivt inntrykk av nettverket, 

Jeg skal delta på Oda Talent med Anne Grete Solberg, og begynner på det i morgen. Gleder meg!det er stor variasjon, og det er flott å komme i kontakt med flere. Tøft med oppstart av tekniske treff, det er gøy å lære.


 

 

Randi Mogerhagen, HP

Randi MogerhagenAnne Gretland var på HP i 2007 og snakket om hvordan det var å være kvinne i i IT-bransjen, og da ble jeg med i Oda-Nettverk. Nå jobber jeg som frivillig i nettverksgruppa, og har et veldig godt inntrykk av Oda-Nettverk. Jeg ser at det er mye som andre gjør som er bransjeutfordringer og generelle utfordringer.

Jeg kommer i kontakt med mange mennesker, og ser at jeg får en merverdi av å være med i nettverket. Oda er et profesjonelt nettverk som jobber aktivt for å synliggjøre IT-bransjen og tilrettelegger for oss med treff.

 

Ingunn Amundsen, Evry

Ingunn AmundsenJeg ble med i Oda-Nettverk i 2009 når Anne Grete Solberg presenterte Oda Talent-programmet hos ErgoGroup. Jeg har et veldig bra inntrykk av nettverket, og etter å ha vært i IT-bransjen en stund så er det flott både å møte igjen tidligere arbeidskollegaer, og å møte nye mennesker. Nettverksbygging er viktig i dag.

Female@Evry og Oda-Nettverk har mange av de samme tema og fokusområder som man kan dra nytte av, og det er flott å få nyttig informasjon fra Oda-nettverk. 

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer