<<  Tilbake til nyhetsliste

Ny satsning med Oda Magasin - vil du være med å bidra?

tirsdag, 16 oktober 2012 22:05 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

Oda Magasin er en ny satsning i regi av Oda-Nettverk som vil bli publisert for første gang i Q1 2013.
 
Dette er et magasin med innhold som først og fremst appellerer til kvinner og jenter som er opptatt av karriere og utvikling. Formålet er at dette skal være et morsomt og givende magasin som viser hva Oda-Nettverk er opptatt av og jobber med. Oda Magasin er en viktig del av vår strategi for å øke andelen kvinner innen IT-bransjen generelt og innenfor ledende stillinger spesielt. Magasinet skal være en arena for å vise frem dyktige og kompetente kvinner og dermed tiltrekke seg flere.
 
Vi vil synliggjøre hva som er morsomt med IT, og innholdet vil være åpent, ærlig og med mange nyttige konkrete tips om jobbhverdagen og det å være kvinne i bransjen.

Magasinet er et satsningsområde som krever mye arbeid for å tilfredsstille kravene til publisering og layout og kvaliteten på innholdet. Dersom du vil være en del av dette spennende prosjektet og er interessert i å bidra, er det behov for å fylle følgende roller:

Ansvarlig for distribusjon, trykk og utsendelser
- Fotograf(er)
- Flere journalister
- Annonse salgs ansvarlig

Redaktør for magasinet er Parisa Yousefi fra markedsgruppen. Ta kontakt med henne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom dette er noe for deg.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer