<<  Tilbake til nyhetsliste

Gratulerer Anita Krohn Traaseth - vinner av Oda-prisen 2012

fredag, 25 mai 2012 14:31 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

Anita Krohn Traaseth (40), administrerende direktør for Hewlett-Packard Norge, ble igår tildelt Oda-prisen 2012. Hun blir den 4. vinneren av Oda-Prisen og er i godt selskap. Tidligere vinnere er Merethe Asak, Cisco (2011), Anne Cecilie Fagerlie, Avanade (2010) og Kjersti Wiklund, Telenor (2009).


Oda-Nettverk mottok en rekke nominasjoner til prisen. Juryen bestod av styremedlemmer i Oda-Nettverk: Anne Gretland, Microsoft, Mailen T. Greve, Accenture, Kristine Hofer Næss, Microsoft, Ellen-Marie Bjerknes, Capgemini og Eva Noer, ITFarm AS .

Det var mange gode kandidater til prisen, men en enstemmig jury landet til slutt på Anita, som en verdig vinner.

Om prisen sier Traaseth selv:
-   Først og fremst, tusen tusen takk til HP jentene som har nominert meg. Å bli anerkjent av sine egne er spesielt rørende og motiverende. Tusen takk til juryen og Oda-Nettverk som har etablert en slik pris og som gjennom flere år har arbeidet målrettet for å bygge opp, skape en arena for og synliggjøre kvinnelige talenter i IT-bransjen. Det forplikter å motta en slik utmerkelse, og det er med stor ydmykhet jeg tar den i mot og deler den med alle de flotte kvinnene som har støttet meg de siste 16 årene – og de er mange.

Oda-Nettverk gratulerer!

Intervju med Anita vil etterhvert bli publisert her på odanettverk.no.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer