<<  Tilbake til nyhetsliste

Finalekandidatene for Oda-prisen 2012 er...

onsdag, 23 mai 2012 10:53 Skrevet av  Ellen-Marie Bjerknes

... Hanne Løvstad (Lebara), Anita Krohn Traaseth (Hewlett-Packard), Gro Rognstad og Trude Rosendal (Sogeti). For fjerde år på rad deler Oda-Nettverk ut Oda-Prisen på sin årlige Inspirasjonsdag for kvinner i IKT-bransjen. Prisen skal bidra til å synliggjøre kvinnelige rollemodeller og oppmuntre kvinner til å stikke hodet frem i en mannsdominert bransje.

Oda-Nettverk har mottatt en rekke nominasjoner til årets Oda-pris. Juryen bestod av styremedlemmer i Oda-Nettverk: Anne Gretland, Microsoft, Mailen T. Greve, Accenture, Kristine Hofer Næss, Microsoft, Ellen-Marie Bjerknes, Capgemini og Eva Noer, ITFarm AS.

Vi har nå den glede av å presentere de tre finalekandidatene for årets Oda-pris. Selve vinneren vil offentliggjøres på Inspirasjonsdagen imorgen 24. mai

Hanne_Lvstad


HANNE LØVSTAD - administrerende direktør Lebara

Hanne Løvstad er en dyktig leder som har bidratt til å endre kursen i Lebara positivt med bl.a. å tilby produkter som gir innbyggere fra hele verden mulighet til å holde kontakt med familie og venner. Lebaras flerkulturelle medarbeiderstruktur har vært en ekte utfordring som Hanne har mestret med godt lederskap, sosialt ansvar, humor og lidenskap og som har bidratt til at organisasjonen i dag er preget av et harmonisk og motivert samspill mellom medarbeidere fra over 20 forskjellige land.

Anita_Krohn_Traaseth

ANITA KROHN TRAASETH - administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge

Anita Krohn Traaseth har et bredt nedslagsfelt, og stor innvirkning på kvinner i bransjen. Hun har bidratt til økt kvinneandel, spesielt innenfor Hewlett-Packard, og har et enormt fokus på å få dyktige kvinner opp og frem. Traaseth har lederskap i ryggmargen og besitter bred erfaring til tross for sin unge alder. Hun har oppnådd sterke resultater, er synlig og har tatt utradisjonelle og modige valg gjennom sin karriere.

ro_Rognstad_og_Trude_23175a

GRO ROGNSTAD OG TRUDE ROSENDAL - CTO og COO i Sogeti Norge AS

Gro og Trude har vært med på å bygge opp Sogeti, et selskap i Capgemini gruppen, til i løpet av en 5 års periode å utgjøre det største fagmiljøet innenfor test i Norge. Rognstad og Rosendal brenner for testfaget og er kjent som guruer innenfor området, både nasjonalt og internasjonalt gjennom sitt arbeid. De brenner også minst like mye for kvinners muligheter. De sitter i Sogeti’s ledergruppe, som består av 50 % kvinner. I tillegg har de vært med på å legge grunnlaget for hele 41 % kvinnelige ansatte i selskapet, noe som er helt i ledersjiktet blant IT-selskaper i Norge.·

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12067  medlemmer