<<  Tilbake til nyhetsliste

Årets undersøkelse

tirsdag, 24 april 2012 14:43 Skrevet av  Mailen T. Greve

Bidra til bedre forståelse av vår bruk av sosiale medier -og bli med i trekningen av en iPad 3.

I forbindelse med årets Inspirasjonsdag hvor temaet er "Social Business" har vi utarbeidet en undersøkelse som vi gjerne ønsker at du tar deg tid til å besvare. Vi er interessert i hvordan og hvorfor du bruker sosiale medier.

Undersøkelsen går ut til våre nettverk både kvinner og menn. Den avsluttes 11.mai og resultatene vil bli presentert på Inspirasjonsdagen torsdag 24.mai på Latter. Undersøkelsen er i utgangspunktet anonym, men dersom du legger igjen e-mail adressen din vil du være med i trekningen av en iPad 3 som vi deler ut. Den utkårede vil kontaktes via e-mail.

Vi trenger hjelp til å distribuere spørreundersøkelsen, så send den videre til kollegaer og venner, gjerne via sosiale medier. 

Klikk HER for å besvare undersøkelsen.

Takk for at du deltar.

 

Vi har laget en tekst som du her kan klippe og lime rett inn i mailen du sender til ditt nettverk. Vi takker for at du hjelper oss med distribusjonen av denne.

Vinn en iPad 3 og bidra til bedre forståelse av vår bruk av sosiale medier.

I forbindelse med Oda-Nettverks Inspirasjonsdag, har vi laget en spørreundersøkelse på grunnlag av temaet ”Social Business”.

Undersøkelsen stenger 11. mai og resultatene vil bli presentert på Inspirasjonsdagen 24.mai, samt lagt ut på www.odanettverk.no og sosiale medier i etterkant. Det vil bli foretatt en trekning og vinneren av en iPad 3 vil bli kontaktet per email.

Vi trenger hjelp til å distribuere undersøkelsen, send den videre til kollegaer og venner, gjerne via sosiale medier.

Klikk her for å komme til undersøkelsen. https://survey.confirmit.com/wix3/p2149285085.aspx

På forhånd, tusen takk for bidraget!K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer