Steria leverer IT- og forretningsrelaterte tjenester som hjelper offentlige og private organisasjoner til å få en mer effektiv og lønnsom drift. Vi tilegner oss en dyp forståelse av kundenes forretningsvirksomhet og kombinerer denne kunnskapen med vår ekspertise innen IT og outsourcing av forretningsprosesser. Dette utnytter vi så for å analysere kundenes utfordringer, før vi utvikler innovative løsninger for dem.

Ved å legge stor vekt på samarbeid gjennom konsulenttjenestene våre, går vi sammen med kundene om å endre virksomheten deres, slik at de kan fokusere på det de gjør best. Våre 20.000 ansatte, som jobber i 16 forskjellige land, støtter systemer, tjenester og prosesser som får dagens verden til å gå rundt, og berører livene til millioner av mennesker over hele verden hver eneste dag.

Steria ble grunnlagt i 1969 og har kontorer i Europa, India, Nord-Afrika og Sørøst-Asia. I 2011 hadde vi en omsetning på 1,75 milliarder euro. 21 prosent* av Steria kapital eies av selskapets ansatte. Steria har hovedkvarter i Paris og er notert på børsen Euronext Paris.

 

 

 

Kontakt oss gjerne: www.steria.no

 

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 21123  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam