Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 966
<<  Tilbake til nyhetsliste

3 på treff 27.mars

mandag, 02 april 2012 11:09 Skrevet av 

Hoved-logo3 på treff tilsvarer 5 på gaten her i Oda-Nettverk. Siden dette er første runde med denne spalten, ble det 4, som en ekstra bonus!

Fire flotte damer vi traff på nettverkstreffet om Engasjert Ledelse hos Cisco svarte på noen spørsmål om treffet og Oda generelt.

1. Hva heter du, og hvor jobber du?

2. Hvordan ble du introdusert for Oda-Nettverk?

3. Hva synes du om nettverket? 


leona  Leona Ta, Syscom

Jeg har vært med i Oda siden januar 2012. Det var en venninne som tipset meg om at jeg burde bli med. Jeg har allerede vervet en kollega.

Jeg synes Oda er helt fantastisk, og har lyst til å være med på alle nettverkstreffene. Jeg sendte en klage siden det var bare 60 plasser på dette treffet, og heldigvis ble det økt til 120, så jeg fikk bli med.

 

 

nina  Nina Gullerud, Cisco

Jeg har vært medlem i ca 1 år. Jeg ble engasjert av Mona, og deltok på inspirasjonsdagen i fjor. Jeg har blitt mer engasjert etter jeg fikk ansvar for det norske markedet.

Dette er fantastisk, jeg er frelst!

 

 

lamisi  Lamisi Blackman, Accenture

Jeg har vært medlem siden 2009.

Oda-Nettverk er et flott tilbud. Jeg liker å være en del av et kvinnenettverk. Under utdanningen var det omtrent ingen andre kvinner. Det var et veldig bra nettverksmøte i dag.

 

 

mona  Mona Westrum, Cisco

Jeg har vært medlem i Oda i ca tre år. Det begynte med at jeg spiste lunch med Anne Gretland. Nå har jeg ansvar for Mentorprogrammet, og vi er i gang med 3.runde, og 16 nye par.

Oda-Nettverk er en fantastisk møteplass, og det er flott å utvide nettverket sitt.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12068  medlemmer