<<  Tilbake til nyhetsliste

Oda-Nettverk i tall

torsdag, 08 mars 2012 21:52 Skrevet av  Annette Reiakvam

Oda-Nettverk er Nordens største nettverk for kvinner i ikt-bransjen. Vi startet opp i 2006, siden har vi vokst jevnt og trutt, og nå er vi over 2000 medlemmer!

Oda-Nettverk i tall Oda-mangfold

Så hvem er våre medlemmer?

Våre medlemmer representerer 568 bedrifter, og 35% av medlemmene kommer fra de største ikt-selskapene i Norge. De selskapene som er representert med flest medlemmer er EDB ErgoGroup, Telenor, Microsoft og Accenture. Andre selskaper som er sterkt representert er Hewlett-Packard, Capgemini, Cisco, Atea, Avenir, Computas, DnB NOR IT, IBM, Avanade, Itera Consulting og Steria.

Henholdsvis 26% og 30% av oss jobber som prosjektleder/leder og konsulent. 10% jobber innen marked, og 9% jobber med salg. 10% jobber som utvikler/ikt-faglig. 9% jobber med HR/administrasjon og 3% jobber som adm.dir.

Dette bruker vi nettverket til.

Langt over halvparten av oss oppgir at vi i første rekke bruker nettverket til å bli kjent med flere i bransjen, som en sosial arena, og for faglig påfyll. 23% ser muligheter for å få hjelp til egne utfordringer. 17% bruker nettverket i forbindelse med jobbsøk og 6% bruker nettverket til rekruttering.

Nettverkstreff og inspirasjonsdagen

Vi har arrangert 23 nettverkstreff siden vi startet opp, og bare i fjor hadde vi 1200 deltakere på nettverkstreffene! Inspirasjonsdagen har vi arrangert 5 ganger siden vi startet, og den 6. avholdes nå på våren 2012, - her har vi hatt fullt hus de siste gangene, - vi gleder oss til å se dere på kommende arrangementer!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12713  medlemmer