<<  Tilbake til nyhetsliste

Yes I Can! - Inspirasjonsdagen 2010

søndag, 07 mars 2010 01:00

"Dine egne holdninger og fordommer er den fremste begrensningen for hva du kan utrette"

Tør du svare ja på utfordringen "Yes I Can"?

Det er tema for årets Od@ Inspirasjonsdag, som skal gi deg inspirasjon til å flytte dine egne grenser, sette deg nye mål og gi deg en solid tro på at du kan nå dem.

Dine egne holdninger og fordommer er den fremste begrensningen for hva du kan utrette.  Anne Grethe Soberg er hovedinspirator på Inspirasjonsdagen 2010 Dine egne holdninger og fordommer er den fremste begrensningen for hva du kan utrette. Anne Grethe Soberg er hovedinspirator på Inspirasjonsdagen 2010

Generalinspirator for Inspirasjonsdagen 2010 er Anne Grethe Solberg.

Hun har både profesjonelt og i privatlivet erfart hvilke utfordringer kvinner kan stilles ovenfor -og hva som skal til for å takle dem. Hun vil formidle sin meget dramatisk historie og hvordan hun har måtte bruke alle sine ressurser for å komme tilbake til -og gjenvinne kontrollen over sitt eget liv. Hennes ekstreme selvutviklingsprosjekt gjør at en tur til Sydpolen virker som en ren søndagstur.

Anne Grethe vil gi deg kunnskap om hvordan du kan mestre og prestere mer, slik at du oppnår bedre trygghet og at du kan stole på deg selv i vanskelige situasjoner. Historien hennes fortelles esklusivt til Od@-nettverk og det er ikke anledning til å fotografere, twittre, blogge eller for pressen å referere fra foredraget. Sørg for å være tilstede.

Våre utvalgte foredragsholdere.

Anne Grethes sterke historie setter rammen for dagen og de øvrige foredragsholderne vil utdype temaet "Yes I Can" og gi deg inspirasjon til å sette nye mål, se muligheter og tørre å velge.

Du vil få høre mer fra Erik Newth -forfatter, blogger og medieprofil, Siri Børsum -Industry Head Google, Ingvard Wilhelmsen -Overlege og spesialist i hypokondri vd Haraldsplass Diakonale Sykehus og Hege Skryseth -Adm dir. Microsoft.

Stein Arne Nistad -IteraGazette vil også i år lede oss galant gjennom dagen.

Oda-prisen

I år som i fjor ønsker vi å dele ut Oda-prisen -og for å gjøre det trenger vi at nettopp du nominerer en kvinne som har motivert og inspirert deg og andre.

Les mer om fjorårets vinner Kjersti Wiklund under fanen Inspirasjonsdag.

Inspirasjonsdagen 2010:

Onsdag 21. april 2010 på Latter, Aker Brygge

Fra klokken 11:00 - 17:00
Arrangementet er kostnadsfritt.

Varm hilsen Inspirasjonsteamet

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12081  medlemmer