<<  Tilbake til nyhetsliste

Nye nettsider øker verdien av medlemskap i Oda-Nettverk

onsdag, 07 mars 2012 20:00   Trude Ruud Nyhus

«Velkommen til nye websider» sier en stolt Trine Bretteville (29), prosjektleder for Oda-Nettverks nye nettsider som nå endelig er lansert. Til daglig er Trine salg- og markedsdirektør i Viseno. Nå er det derimot fullt fokus på Oda-Nettverk og avslutning på et prosjekt som har tatt godt over seks måneder å fullføre.

”I hovedtrekk ønsket vi å få en mer fremtidsrettet webside som kan utvikle seg i tråd med nettverket. Grunnstenene i Oda er nettverkstreff, inspirasjonsdager og mentor-program, og det at nettverket nå har tilstedeværelse i flere byer. Dette vises nå tydelig på de nye sidene.Det har også vært viktig å øke verdien av å være medlem i nettverket” sier Trine Bretteville.

Et langvarig prosjekt. 

Dette har vært et omfattende prosjekt og mesteparten har blitt gjort frivillig av medlemmer. Men Oda-Nettverk har fått svært god hjelp av leverandøren til websidene, Already On, som har bistått med alt fra design, til utvikling og nå hosting av selve websidene. Emilie Lindqvist har vært prosjektleder fra leverandørens side og har gjort en super jobb gjennom hele prosessen.

Ny funksjonalitet. 

 Websidene byr på mye spennende ny funksjonalitet for medlemmer. Blandt annet kan du via Min Side, sette deg selv som jobbsøker dersom du ønsker det, du kan også enkelt søke opp medlemmer som er jobbsøkere, eller sortere medlemmer per firma osv. Vi oppfordrer derfor alle medlemmene våre til å gå inn og oppdatere profilen sin og ta i bruk mulighetene her.

Forum. 

 Det er lagt opp et forum for innloggede medlemmer. Her kan du starte og bidra i diskusjoner og for eksempel be om faglig hjelp i et mer «lukket» forum enn det man kan på for eksempel Facebook. Formålet er at vi jenter må bli mye flinkere til å ”bruke hverandre” mer faglig. 

Flere aktiviteter, og filtrering på din by. 

 Når det gjelder nettverkstreffene, så har vi oppgradert disse slik at du finner en «anbefalt» aktivitet listet øverst. Vi vil også i større grad informere om aktuelle arrangementer for kvinner som jobber med og i IKT-bransjen, ikke begrenset til kun Oda-Nettverksarrangementer. Det er enkelt å filtrere på by, slik at du lett finner aktivitetene i ditt området. Påmeldingen er enkel, og du får full oversikt over aktivitetene du er påmeldt når du logger inn på Min Side. Her kan du også melde deg av. Vi har lagt til en venteliste funksjon, og en kalenderinvitasjon for Outlook slik at du kan legge inn aktiviteten i kalenderen din når du er påmeldt.

Oppdatert design og logo. 

 Det er ikke bare weblanseringen vi kan være stolte av. I tillegg er det en design-oppdatering for hele Oda-Nettverk som er blitt drevet frem av nye websider. Den opprinnelige rødfargen er beholdt, men det er blitt lagt til et friskt innslag av rosa som gjør at man har mye mer å spille på ift. design.  Selve designet er utformet av Already On som også har levert hele web-platformen og informasjonsarkitektur, og fokuset har vært et rent og oversiktelig design, samtidig som det skal være ungt og friskt, og kanskje litt frekt. Man trenger ikke være traust selv om man jobber med IKT – snarerer tvert i mot, mener Bretteville.

“Weben har gått gjennom en forvandling. Det er lagt ned mye arbeid i å fornye websiden, vi må huske på at alt baserer seg på frivillig arbeid fra Oda-Nettverk sin side og det er imponerende hva vi klarer å få til sammen. Jeg har stor tro på at de nye websidene vil gi oss alle mye glede fremover”, sier en tydelig fornøyd markedsansvarlig i Oda-Nettverk, Ellen-Marie Bjerknes.

Din tur.

 Vi er spente på hva dere medlemmer synes om de nye sidene og vi oppfordrer dere alle sammen til å gi oss ris og ros om hva dere synes om de nye sidene. Det ligger en Forum-diskusjon her, dere kan bruke Facebook, eller om dere har lengre konstruktive tilbakemeldinger kan dere også sende dem til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Gleder oss til å høre hva dere synes


Sist, men ikke minst: takk til alle involverte for god hjelp og støtte underveis – uten dere hadde det ikke vært mulig og ikke blitt så bra! Andrea Langva Johansen, Anne Gretland, Annette Reiakvam, Emilie Lindqvist, Kristin Fjeld, Kristine Hofer Næss, Ellen-Marie Bjerknes, Eva Noer, Randi Mogerhagen, Trine Bretteville, og Trude Nyhus.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12712  medlemmer