<<  Tilbake til nyhetsliste

Mentorprogrammet 2012 kick-off

onsdag, 07 mars 2012 17:32 Skrevet av  Mona Westrum

Denne uken ble Mentorprogrammet 2012 startet opp for tredje år på rad. Seksten unge kvinner fra IT-bransjen stilte opp i Ciscos lokaler på Lysaker spente på å møte sin nye mentor. Etter en kort innledning ble parene presentert for hverandre og hvert par fikk muligheten til å bli litt bedre kjent.

I årets program har vi med trettito deltakere fra ulike IT-bedrifter. Alle har søkt om å være med i programmet og blitt tatt ut gjennom en intervjuprosess. Parene er satt sammen med utgangspunkt i menteens ønsker og målsetninger.

Mona Westrum, leder av Mentorprogrammet Mona Westrum, leder av Mentorprogrammet

I det første møte skal hvert par skrive en gjensidig avtale med en felles visjon, menteens utvikingsområder og målsetninger for relasjonen. Programmet gir unge kvinnelige talenter muligheten til å få en erfaren kvinnelig mentor fra bransjen som kan tilby veiledning og bistå dem i å nå sine personlige og profesjonelle mål.

Målsetningen med en mentorrelasjon er å få ett nytt perspektiv på egen karriereutvikling og tilgang til et bredere nettverk av ressurser.

”Det er flott å se at relasjonene kommer til nytte og at det virker inspirerende på både mentorer og mentees”, avslutte en tydelig fornøyd leder av mentorprogrammet Mona Westrum.

Vi i Oda-nettverk er opptatt av å løfte hverandre fram, og mentorprogrammet er et godt eksempel på hvordan erfarne kvinner kan gi unge kvinner et ekstra push for å nå sine karrieremål.

Vi ønsker årets deltakere i mentorprogrammet lykke til!

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12712  medlemmer