IBM er et globalt teknologiselskap med over 400 000 ansatte i 170 land. I mer enn hundre år har vi flyttet grenser for hva teknologi kan utrette. Vi hjelper daglig tusenvis av kunder med å forbedre forretningsprosesser. Som verdens største IT-konsulentselskap og en storleverandør av maskin- og programvare, kan vi tilby våre kunder unik kompetanse og komplette løsninger.

I Norge har IBM bistått offentlig og privat sektor siden 1935. Sammen med våre partnere leverer vi smarte løsninger til hele bedriftsmarkedet; fra små bedrifter til Norges største internasjonale selskaper.

IBM og forskning
Forskning er en viktig grunnpilar for IBM. Vi er verdens største private forskningsorganisasjon med over 3000 forskere fordelt på 11 forskningssentre verden over, og et årlig forskningsbudsjett på 36 milliarder kroner. Våre forskere bidrar til å løse utfordrende problemer for våre kunder. I tillegg utvikles morgendagens teknologi, fra lagringssystemer på nanonivå, til intelligente datasystemer som forstår menneskelig tale. IBM har mer enn 75 000 patenter og registrerer rundt 5000 nye patenter hvert år.

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 21123  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam