Arrangement

 • 02
  Apr

  Oda Nettverkstreff i Bergen - Helseteknologi

  Hvor: Haraldsplass Diakonale Sykehus, Ulriksdal 8, Bergen     Vis på kart     
  Tid: 14.30-16.30

  Velkommen til Oda-nettverkstreff

  • Helseteknologi

  Haraldsplass Dialonale Sykehus

  På Haraldsplass støtter ny teknologi opp om nye arbeidsprosesser. Resultatet er bedre samhandling internt, og bedre flyt i tjenestetilbudet til pasientene.

  - Nå har vi mye bedre oversikt over alle pasientene i sann tid og kan planlegge dagen bedre, sier seksjonsoverlege Tor Øystein Rundén og avdelingsleder Kari Haugstad Bengtson ved kirurgisk/ortopedisk avdeling, Haraldsplass Diakonale Sykehus.

  Haraldsplass er pilotsykehus i Helse Vest for digitaliserte løsninger som tilrettelegger for informasjons- og kunnskapsdeling – gjennom et samarbeid med Helse Vest IKT. Helsepersonell får nå oversikt over viktig info i én arbeidsflate, i stedet for å åpne mange ulike systemer.

  2. april forteller administrerende direktør og organisasjonsdirektøren ved sykehuset om hvordan de har jobbet med organisasjon, arbeidsprosesser, teknologi og bygg i sammenheng. Vi får også høre erfaringene fra prosjektlederen fra Webstep, før vi avslutter nettverkstreffet med tips til hvordan vi kan digitalisere omsorgen for bestemor.

  Kjerstin Fyllingen,
  Adm. dir Haraldsplass diakonale sykehus

  Slik jobbet vi med organisasjon, arbeidsprosesser, teknologi og bygg i sammenheng

   

  - Dette er mer enn et nytt bygg. Sammen med ny teknologi og nye arbeidsprosesser får vi en helt ny og bedre måte å drive sykehus på, sa Kjerstin Fyllingen i åpningstalen da nye Haraldsplass åpnet dørene 23. oktober i fjor. Kjerstin har hatt klare tanker og ideer om hvordan hun ville bygge det nye sykehuset og hvordan teknologi er viktig for å bygge et supermoderne sykehus.

  Gunbjørg Smedsvik, organisasjonsdirektør, Haraldsplass diakonale sykehus

  Gunbjørg Smedsvik er organisasjonsdirektør ved Haraldsplass Diakonale Sykehus og har vært sentral i oppgaven med å utvikle organisasjonens kompetanse og prosesser i takt med at de tok i bruk ny teknologi. Bygget har hovedsakelig enerom og moderne fasiliteter for pasienter, pårørende og ansatte. 900 ansatte jobber hver dag for å gi best mulig behandling og pleie til pasientene gjennom kompetanse og hjertevarme.

  Haraldsplass er anerkjent for sitt tilbud innen geriatri og lindrende behandling, og for sitt kirurgiske tilbud og øyeblikkelig hjelp-operasjoner og kne-, skulder- og protesekirurgi, urologi, tykktarmskreft- og brokkirurgi.

   

   

   

  Ole Jørgen Kirkeluten

  Prosjektleder Webstep

  Innføring av digitale samhandlingstavler på sengeposter i Helse Vest

  Ole Jørgen Kirkeluten deler erfaringer fra innføring av digitale samhandlingstavler på sengeposter i Helse Vest - Utfordringer og løsninger

   

  Silje Katrine Robinson, CEO og gründer i weCare Family AS

  Skal digitalisere omsorgen for bestemor

  weCare Family AS har utviklet et skreddersydd digitalt verktøy for familier som samarbeider om å hjelpe eldre i familien. 

  Appen weCare gjør det enklere å samarbeide og gir alle kontinuerlig oversikt over den uformelle omsorgen. Nordmenn bruker 100.000 årsverk på å hjelpe eldre og syke i familien, men mangler et skreddersydd verktøy for å organisere dette. 

   

  Praktiske opplysninger

   

  Tid:                      Tirsdag 2. april kl. 14:30 – 16:30 

  Sted:                   Haraldsplass Diakonale Sykehus, Ulriksdal 8

  Deltakerpris:     Gratis for alle! - Kaffe, te og vann serveres.

  Påmelding:        via Oda sine nettsier

  Transport          ​​Det er flere offentlige transportalternativer for å komme seg til Haraldsplass Diakonale Sykehus. Her kan du lese mer.​

  Parkering           Det er parkeringshus like ved sykehuset med direkte oppgang til sykehuset. Se mer info her.

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>

Kalender

<< Mars 2019 >> 
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
181921222324
25262728293031
By
Slett filter
Vi er nå 10811  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam