Arrangement

 • 16
  Oct

  Oda Nettverkstreff - onsdag 16. oktober

  Oda Nettverkstreff - onsdag 16. oktober
  Hvor: Amesto, Smeltedigelen 1, Oslo     Vis på kart     
  Tid: 16.30-19.00

  xx

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>
 • 21
  Oct

  Oda Nettverkstreff hos SPV Bergen 21 oktober- Teknologi og trender i tiden

  Hvor: Sparebanken Vest, Jonsvollsgaten 2, Bergen     Vis på kart     
  Tid: 14.00-17.00

  Trender i tiden - om teknologi, bærekraft og sirkulær økonomi

  Vi lever i en tid med teknologiske skifter som påvirker vår hverdag direkte - kunstig intelligens (AI), bruk av virtuelle hjelpemidler (VR/AR), maskinlæring, roboter (BOTs) er noe av stikkordene. Samtidig er det økonomiske skifter til en sirkulær økonomi og fokus på bærekraft, klima og forbruk. Velkommen til en ettermiddag for å lære litt mer om hva som er under utvikling og hvilke utfordringer dette kan gi oss.

  Teknologi og Trender i Tiden 

  Åsa Holmberg - Executive Vice President i Knowit

  Det er nå svært mange forskjellige reninger innen teknologiske trender. Åsa Holmberg vil ha en gjennomgang av hva man ser som de sterkste trendene framover sett fra et stort skandinavisk teknologislskap.

  Åsa Holmerg har vært Executive Vice President i Knowit siden Mars 2018 og har ansvar for Knowit Solutions som er ett av Knowit's tre forretningsområder. Åsa var tidligere leder for Knowit Development AB i Stockhom i 4,5 år og før dette har hun jobbet med utvikling i flere forskjellige selskaper.

  BIR – mer enn boss?

  Eva Skjold - kommunikasjonssjef i BIR

  Hva tenker du på når du ser den oransje logoen til BIR? Kildesortering, gjenvinningsstasjoner, bossmenn og bossbiler? Ja, sannsynligvis. I tillegg til dette jobber renovasjonsselskapet systematisk med innovasjon, digitalisering og sirkulærøkonomi.

  Eva Skjold er kommunikasjonssjef i BIR og vil dele informasjon om nybrottsarbeid i selskapet, som har resultert i at delegasjoner fra inn- og utland kommer til Bergen for å høre mer om løsningene og tenkningen i selskapet. BIR startet med digitalisering tidlig på 2000-tallet der visjonære teknologer i BIR så problemet med at mange ulike teknologier skulle snakke sammen. BossID ble utviklet for å dekke et behov for et administrativt system for de nye kundene tilknyttet bossnettet, det nedgravde rørsystemet i Bergen. BossID er forløperen til WasteIQ.

  Eva Skjold  har jobbet en årrekke som Vice President Marketing & Communications i EVRY før hun begynte i BIR i 2017.

   

  Den sirkulære utfordringen. Hvorfor vi trenger å tenke disruptivt innen sirkulær økonomi

  - Anders Waage Nilsen, forretningsutvikler i  WasteIQ

  WasteIQ  er en digital skybasert plattform for offentlig avfallshåndtering, basert på åpne standarder og IoT-integrasjoner. Datadrevet ressursstyring er nødvendig for å lage sirkulære forretningsmodeller og nye adferdsinsentiver. WasteIQ samler data fra sensorer, fra adgangskontrollsystemer, fra geosporingsenheter og fra alle mulige små dingser man trenger i et moderne avfallssystem, inkludert bossbilene som tømmer bosspannene. Dataene tilgjengeliggjøres for alle som trenger tilgang til disse dataene.  Anders Waage  Nilsen jobber som forretningsutvikler i WasteIQ og vil gi deg innblikk i hvordan han og teamet jobber med den prisvinnende plattformen med internasjonale ambisjoner.

  Anders Waage Nilsen er samfunnsengasjert gründer og teknologikommentator i Dagens Næringsliv. Som tidligere byråleder for Netlife Design er han lidenskapelig opptatt av å bruke teknologi til å løse komplekse samfunnsproblemer.  Kombinasjonen av å se det store bildet og samtidig skjønne teknologi helt ned i detaljene, skaper interessante perspektiver. For tiden jobber han som forretningsutvikler i oppstartsbedriften WasteIQ. Som foredragsholder er Anders Waage Nilsens ujålete og ettertenksom i stilen og har en unik evne til å løfte inn nye perspektiver på viktige og vanskelige temaer på en forståelig måte. Waage Nilsen holder foredrag både i Norge og i utlandet, og har fått svært gode tilbakemeldinger på sine foredrag. Han har blant annet holdt foredrag på Webdagen, Oslo-Y, Vestlandskonferansen, ISWA (verdenskonferansen for Avfallsbransjen) samt flere ulike bransjekonferanser og møteplasser.

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>

Kalender

<< Oktober 2019 >> 
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
141517181920
222324252627
28293031   
By
Slett filter
Vi er nå 11528  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam