<<  Tilbake til nyhetsliste

Inspirasjonsdagen 2011: ”The Power of Now”

tirsdag, 08 februar 2011 19:52

Temaet for Inspirasjonsdagen 2011 var ”The Power of Now” – grip mulighetene. Det var i hvert fall mange som hadde brukt sin mulighet til å melde seg på arrangementet, Latter var fylt til randen av forventningsfulle damer. Her er en kort oppsummering av dagen!

Shabana Rehman Gaarder, kjent som standup-komiker, dramatiker, og spaltist skal avslutte Inspirasjonsdagen med foredraget ”Latter og Lidelse”. Shabana Rehman Gaarder, kjent som standup-komiker, dramatiker, og spaltist skal avslutte Inspirasjonsdagen med foredraget ”Latter og Lidelse”.

Stein Arne Nistad på Inspirasjonsdagen 2011

Stein Arne Nistad, dagens konferansier, satte stemningen til over 100 desibel og introduserte tematikken ”The Power of Now” med sine betraktninger og egne dikt. Han oppfordret til å delta i og utfordre de strømmene som ligger der.

Deretter var det Ingvard Wilhelmsen som gav oss et utrolig engasjerende innlegg, Han fokuserte på hvordan vi må ta ansvaret for våre egne holdninger, de kan alltid endres, i motsetning til en rekke ytre forhold vi bekymrer oss for. ”Det folk roter mest med i verden er tenkte problemer”, sa han.

Annichen Rød stilte spørsmål om hvorfor vi har hjernen på jobben og hjertet hjemme? Og poengterte at begge deler hører hjemme i arbeidslivet. Hun fokuserte også på at vi selv kan velge, å være en ”Player” som tar ansvaret for våre holdninger eller et ”offer” som lar andre styre retningen. Vi kan endre verden om vi bare bestemmer oss for det.

Merete Asak fikk årets Oda pris

Oda prisen gikk i år til Merete Asak fra Cisco. Hun fortalte at det var hennes engasjement som hadde tatt henne dit hun er. Hun benyttet også anledningen til å takke mennene i bransjen, som ser oss og tror på oss.

Dagens høyeste tempo hadde Anders Føyen, han presenterte sine tre på topp lister fra fortid, nåtid og fremtid med stort engasjement og i et forrykende tempo. Han poengterte at man bommer på fremtiden om man baserer seg på fortiden. Vi må tenke nytt hele tiden, være endringsvillige og selv ta kontroll over egen tilgjengelighet.

Tom Staavi, minnet oss på at det er slutt på den tiden da noen tok ansvaret for økonomien vår. Han poengterte viktigheten med å ta ansvaret for sin egen økonomi og ha et bevisst forhold til dette, ikke overlate til mannen eller andre. De fleste valgmuligheter i livet koster penger, oppsparte midler gir dermed frihet.

Dagen ble avrundet med ”latter og lidelse” fortalt av Shabana Rehman Garder. Hun leverte et foredrag som virkelig spilte på hele registeret av følelser. Om sine tøffe valg, motgang og medgang. ”Man er ikke født Mullah løfter, man blir det!”. En inspirerende avslutning på en strålende dag.

Til slutt vil vi takke alle som deltok i salen, de som var på eller rundt scenen, alle sponsorene – som muliggjør dagen for oss. Til slutt vil vi også rette en stor takk til det fantastiske crewet på Latter, som har tatt så godt i mot oss.

Vi håper dere ble begeistret og inspirert!

Shabana Rehman Gaarder kommer – kommer du?

Da kan vi med stor begeistring presentere Shabana Rehman Gaarder, som den siste av foredragsholderne som skal inspirere oss tirsdag 3. mai.

Shabana Rehman Gaarder, kjent som standup-komiker, dramatiker, og spaltist skal avslutte Inspirasjonsdagen med foredraget ”Latter og Lidelse”.

Det er stor pågang og går raskt mot fullt hus på Latter denne dagen, så ikke vent!


Shabana Rehman Gaarder startet som spaltist i VG i 1996, debuterte som standup-komiker i 1999, var spaltist i Dagbladet fra 2000 til 2007 og deretter i Aftenposten og den danske Dagblad Information. Hun har markert seg offentlig i kampen for individets frihet og menneskerettigheter. Gaarder har eget radioprogram på P4 SvartHvitt og holder foredrag over temaer som medier og kommunikasjon, positiv feminisme og performance art.


Våre andre bidragsytere, som vi også gleder oss stort til å se og høre, har vi presentert over

Det er nå mer enn 450 påmeldte til arrangementet, det går dermed raskt mot fullt hus. Arrangementet er gratis og kun for medlemmer i Oda nettverk. Meld deg inn i nettverket om du ikke allerede er medlem!

Hvis du allerede har meldt deg på, men av en eller annen grunn ikke har anledning likevel – setter vi pris på at du melder i fra til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fire på Latter

·
Latter var fullt av flotte damer på Inspirasjonsdagen, og vi huket tak i noen av dem. Les hva de synes er det beste med å være medlem i Oda-Nettverk og mer!

Sara Habberstad, ansvarlig for IT-kontrakter i Advokat Hjorth:

Hva er det beste med å være medlem i Oda-Nettverk? Jeg har jobbet med andre ting enn it en stund, og Oda-Nettverk er bra fordi jeg kan treffe tidligere kolleger og gjenoppfriske bekjentskaper.

Hva gjorde at du begynte i IT-bransjen? Jeg spesialiserte meg på it-kontrakter da jeg studerte og likte det veldig godt. Jeg trives i bransjen fordi det er mye dynamikk og mye som skjer her.

Kia Aulie, prosjektleder i 07 Web

Hva er det beste med å være medlem i Oda-Nettverk? Jeg har nettopp blitt medlem, så jeg har ikke så lang erfaring, men har store forventninger til inspirasjonsdagen.

Hva gjorde at du begynte i IT-bransjen? Jeg har alltid vært fasinert av utviklingen innen web-området, og synes det er gøy å følge med.

Mari Spiten, ansvarlig for partnerprogrammet i Microsoft

Hva er det beste med å være medlem i Oda-Nettverk? Dette er et bra sted for utenomfaglig påfyll som også bidrar til at jeg gjør en god jobb.

Hva har inspirert deg mest i dagens program? Jeg likte spesielt godt hvordan Ingvard Wilhelmsen gjorde oss bevisst på hvordan vi selv lager våre egne begrensninger og hvordan han kommuniserer dette på en humoristisk måte.

Tine Gevelt, rådgiver i CapGemini Consulting

Hva er det beste med å være medlem i Oda-Nettverk? Det er et fint sted å møte andre jenter i bransjen.

Hva har inspirert deg mest i dagens program? Jeg likte Ingvard Wilhelmsen som snakket om tanker man kjenner seg igjen i og hvordan han tar disse på kornet.

K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY Neste >>
Vi er nå 12052  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam