Oslo

Oslo

For en fantastisk inspirasjonsdag. Tusen takk til alle som var med på å gjøre Inspirasjonsdagen 2013 så vellykket. Takk til våre fantastiske sponsorer som gjør dette mulig.

Dora Thorhallsdottir er stand-up-komikeren som også er familieterapeut, og som brenner for relasjonssamfunnet. Hun gleder seg til årets Oda Inspirasjonsdag, og vi gleder oss til at hun skal være vår røde tråd av inspirasjon.

30.mai 2013 braker det løs.

 

Hold av datoen for vårens store vitamininnsprøyting.

 

Den 8. i rekken - Oda-Nettverk Inspirasjonsdag 2013 finner sted torsdag 30.mai på Latter, Aker Brygge.

 

Vi i Inspirasjonsgruppen er i full gang med planleggingen, og vi kan love deg en dag fylt med inspirerende foredrag, nettverking og god stemning. Det kommer mer informasjon om påmelding til dagen og påfølgende middag. Da vil vi også avsløre tema og program samt invitere deg til å delta på årets spørreundersøkelse.

 

Følg med på mail, web og sosiale medier for videre oppdateringer - vi gleder oss!

For 7. gang arrangerer Oda-Nettverk Inspirasjonsdagen. Denne dagen handler om å få og gi inspirasjon og engasjement gjennom faglige foredrag og sosiale pauser. Tidligere år har vist at plassene blir revet bort, så om du vil sikre deg et sete så anbefaler vi at du melder deg på nå.

Temaet for Inspirasjonsdagen 2011 var ”The Power of Now” – grip mulighetene. Det var i hvert fall mange som hadde brukt sin mulighet til å melde seg på arrangementet, Latter var fylt til randen av forventningsfulle damer. Her er en kort oppsummering av dagen!

Forrige
1
Neste
Vi er nå 12187  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam