Trine

Trine

torsdag, 23 april 2015 08:41

Advania

Vil du ta utfordringen og jobbe med verdens ledende eksperter på Microsoft teknologi?

 

Hos Avanade, Microsofts største globale partner, tar vi mangfold på alvor! Avanade er 80/20 eid av Accenture og Microsoft, og hjelper Norges største virksomheter med digital transformasjon og gevinstrealisering ved hjelp av IT. Vår erfaring er at bredt sammensatte team gjør den beste jobben for våre kunder, og kvinnene på vårt lag utgjør en stor ressurs!

 

Vi er stolt partner av Oda-nettverk og søker etter deg som vil jobbe i et internasjonalt fagmiljø som er tidlig ute med ny teknologi. Vårt arbeidsmiljø er preget av engasjement og lagånd, innovasjon og lidenskap for teknologi, samarbeid og kunnskapsdeling på tvers av landegrenser. Vi kan tilby svært spennende karrieremuligheter, både i Norge og internasjonalt. Kanskje en av våre ledige stillinger passer deg? Ta en titt på vår karriereside og ta gjerne kontakt med oss: http://avana.de/KARRIERE

torsdag, 29 januar 2015 21:07

Accenture

Accenture Norge er stolte av å være gullsponsor for Oda-Nettverk, som er i god forening med våre egne kjerneverdier. Vi er opptatt av fleksibilitet og mangfold på tvers av kjønn, alder, etnisitet og tro i vår arbeidsstyrke. I oktober rykket Tonje Sandberg opp som administrerende direktør og vi har en stadig økende kvinneandel i resten av organisasjonen. Denne utviklingen ønsker vi å fortsette med, og oppfordrer derfor flinke damer, kvinner, jenter i alle aldre om å søke, vi vil ha dere med på laget! Følg med på Accenture.no/jobb for muligheter og vår Facebook side Accenture Norge for å bli litt bedre kjent med oss.

Temaet for Inspirasjonsdagen 2011 var ”The Power of Now” – grip mulighetene. Det var i hvert fall mange som hadde brukt sin mulighet til å melde seg på arrangementet, Latter var fylt til randen av forventningsfulle damer. Her er en kort oppsummering av dagen!

onsdag, 08 februar 2012 19:28

Oda-prisen 2011

Merete Asak ble vinneren av årets Oda-pris 2011. Hun er en verdig vinner og står for alle Oda-verdiene: Inspirasjon, fellesskap og modighet.

Merete hadde sterk konkurranse, og finalistene til Oda-prisen 2011 fortjener alle oppmerksomhet og heder for sin innsats og engasjement.

tirsdag, 07 februar 2012 16:24

Oda-Nettverk Samarbeidspartner

Oda-Nettverk er en frivillig organisasjon, som drives av engasjerte og motiverte kvinner gjennom frivillig innsats. Vi setter stor pris på våre samarbeidspartnere, som gjør det mulig for oss å arrangere nettverkstreff, Inspirasjonsdag og mentorprogram. Våre samarbeidspartner-pakker har fire forskjellige nivåer.

Samarbeid med Oda-Nettverk er en unik mulighet for å markedsføre din bedrift blant en svært attraktiv målgruppe: 5 300 kvinner, som representerer totalt 1 100 større og mindre IT-bedrifter i Norge. Samarbeidsavtalen har et års varighet og gir synlighet både internt og eksternt.

Hvorfor bli samarbeidspartner av Oda-Nettverk:

  • Bransjen må samarbeide om å øke andelen kvinner i IKT-bransjen
  • Oda-Nettverk har langt på vei blitt et kjent brand
  • Samarbeidspartneren viser bransjen generelt, unge kvinner og studenter spesielt, at man ønsker mangfold i bransjen
  • PR muligheter både innad i egen bedrift, samt utad til bransjen
  • Nettverksmøter er en arena for jobbmuligheter og kompetanseheving
  • Bruk mulighetene til å være synlige - kvinnelige speakere, kvinner som rollemodeller og kvinner som uttaler seg til pressen
  • Være en del av noe "større" - endring av bransjen
  • Fortsette å gjøre IKT-bransjen i Norge til et sted kvinner trives og ønsker å være

Dersom du ønsker å vite mer om det å være samarbeidspartner av Oda-Nettverk, send en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tirsdag, 07 februar 2012 14:08

Microsoft

 

"Vi er stolte over å være hovedsponsor for Oda-Nettverk! Vi har et sterkt ønske om å øke kvinneandelen innenfor IKT, og er begeistret for innsatsen som Oda-Nettverk gjør for å tilrettelegge for erfaringsutveksling og kompetanseheving for kvinner som jobber i IKT-bransjen. Oda-Nettverk er det ledende nettverket for kvinner innenfor vår bransje, og vi ønsker gjennom å bidra til dette arbeidet å sikre god rekruttering samt sikre at vi beholder flere kvinner i IKT- bransjen fremover!” Microsoft

 

 

 

Microsofts visjon er å skape innovativ programvare som gir mennesker tilgang til tjenester, informasjon og kommunikasjon uavhengig av tid, sted og verktøy.

 

Drømmer er individuelle og det er opp til hver enkelt å sette seg mål og visjoner. Alle har urealisert potensiale og teknologi kan hjelpe deg til å realisere ditt. Men fordi vi er forskjellige må teknologien være fleksibel og enkelt tilgjengelig – slik at alle kan benytte de delene de ønsker for å utnytte sine muligheter.

 

Microsofts misjon er å gjøre det mulig for mennesker og virksomheter verden over å realisere hele sitt potensiale.

 

Vår misjon handler ikke bare om å åpne en verden av ny teknologi. Vi skal hjelpe hver enkelt person, familie og virksomhet til å realisere hele sitt potensiale. Vi ønsker å hjelpe deg til å gjøre daglige oppgaver, som å hjelpe deg til å presentere ideene dine, håndtere privatøkonomien din, få virksomheten til å vokse – raskere, enklere og bedre. I Microsoft ser vi ikke verden slik den er, men hvordan den kanskje kan bli.

 

 

 

Microsofts kjerneverdier støtter arbeidet for å virkeliggjøre vår misjon og visjon og gjennomsyrer derfor hele virksomheten.

 

·         Integritet og ærlighet

 

·         Brennende engasjement for kunder, partnere og teknologi

 

·         Åpenhet og respekt over for andre og en felles vilje om å gjøre dem bedre

 

·         Vilje til å ta på seg og møte store utfordringer

 

·         Selvkritisk, spørrende og engasjert innstilling til vår egen utvikling og forbedring

 

·         Ansvar for relasjon, resultat og kvalitet overfor kunder, aksjonærer, partnere og ansatte

 

onsdag, 25 januar 2012 18:15

Od@-inspirasjonsdag 2011 i Trondheim

Torsdag 29.september arrangerer vi Oda-Nettverk Inspirasjonsdag 2011 i Trondheim!

Arrangementet vil finne sted i Auditoriet på Pirsenteret, 1.etg ved kantinen (samme sted som i fjor).

Vi har fått en rekke spennende foredragsholdere, så dette blir et arrangement som er verdt å få med seg!

Program:
15.30: Registrering, og noe å bite i
16.00: Velkommen!

16.15: Marianne Eidem Fostervold, Familieliv eller arbeidsliv? Ja takk, begge deler! 
Marianne har doktorgrad i tverrfaglige kulturstudier fra NTNU hvor hun har forsket på kjønn og teknologi og likestilling. Hun jobber nå som seniorrådgiver i KUN Senter for kunnskap og likestilling.  KUN er en privat stiftelse og en kunnskapsbedrift med hovedkontor i Nordfolk i Steigen som arbeider for likestilling og mot diskriminering på alle diskrimineringsgrunnlag. Arbeidsoppgavene spenner fra offentlige utredninger, kursing og foredrag, undersøkelser og aksjonsforskning, samt drive igjennom endringsprosesser.

16.45: De Gærne Damers Forening
De Gærne Damers Forening har de siste fire årene ved hjelp av humor, kreativitet og en smule galskap satt Osen kommune på kartet. De har skapt stolthet over å være fra Osen og økt trivselen og samholdet blant de som bor der. De vil inspirere  oss til å ta på tenkehatten og komme med nyskapende og kreative ideer på de fleste områder. De gærne damers forening skaper glede og trivsel med sin hurtigrutevinkebalkong, røde løper og hyggekvelder. De synes nettverk for damer er viktig  og vil snakke om det også!

Les mer på http://www.dgdf.no/

17.15: Pause med lett servering

17.35: Morten Bergh, Citrix Systems, Nye tider – nye løsninger
Dette fordraget har til hensikt å dekke blant annet hvordan du kan forbrede deg til bruk av fremtidige skytjenester, hva er virtualisering, valgfrihet eller IT tvang, er iPad egentlig den ultimate enheten, og kanskje bittelitt om Citrix.

18.15: Liv Arnesen, foredragsholder, lærer og polfarer
Liv er dagens generalinspirator!Hennes liv har vært rikt på opplevelser av og på isen, noe som har gjort henne til en internasjonal annerkjent leder og rollemodell for kvinner og unge jenter. Hun er en selverklært ivrig, men ikke fanatisk, utendørs entusiast. Men hennes største  interesse ligger i utvikling av voksne og barn. Gjennom hennes roller som polfarer, lærer og coach har Liv inspirert mennesker til å strekke seg utover sine grenser og oppnå sine drømmer, ved å dele sin sterke historie om å utforske de mest  avsidesliggende steder på jorden.

Sjekk ut nettsiden http://yourexpedition.com/.

Liv er en høyt etterspurt foredragsholder verden over, så dette vil dere ikke gå glipp av! Vi kan love dere et sterkt foredrag dere aldri glemmer.

 

Etter inspirasjonsdagen kan de som ønsker det bli med oss og spise middag på Krambua. Dette blir for egen regning.

Send en epost til   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å bli med oss og spise etterpå.

For påmelding trykk HER

 

Inspirasjonsdagen 2008 gikk av stabelen på Frogner Kino, onsdag 13. februar. Mål for dagen var å inspirere kvinner i IKT-bransjen til å tørre å påta seg nye utfordringer og mer ansvar, samt legge forholdene til rette for utvidelse av eksisterende nettverk. Dagen ble svært vellykket med bort i mot 150 deltakere, flotte foredragsholdere samt vin og tapas til slutt etter en svært humoristisk avslutning med kvigekvintetten. (www.kvigene.no)

onsdag, 14 desember 2011 01:00

Tankens kraft og julejazz

Masse flotte Oda-Nettverk damer, givende foredragsholdere, julenisse, giveaways, live band, mat og drikke –dette måtte jo bare bli bra? Og det ble det! Auditoriet hos Computas var fylt til randen da årets siste nettverkstreff ble arrangert 7. desember.

Da jeg ble spurt om å  intervjue en inspirerende IT-kvinne for desember, var Ingvild øyeblikkelig ”top of mind”. Jeg visste hun hadde mange tanker rundt de samme utfordringene som Oda-Nettverk tar for seg, og hun står tydelig fram som en dyktig kvinne midt i karrieren. Ingvild er Marketing & Communication Manager i IBM, og har et ansvar som sprer seg fra intern og ekstern kommunikasjon, markedsføring, sosiale og digitale medier, web, corporate social responsibility og miljøarbeid. Som leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen er Ingvild også en del av IBMs ledergruppe.

Forrige
1
Neste
Vi er nå 12052  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam