Trude Ruud Nyhus

Trude Ruud Nyhus

For tredje år på rad ble Girl Tech Fest arrangert – og i år fikk hele 1300 jenter over hele landet delta! ODA er stolt medarrangør av dette viktige initiativet! (Alle foto: Gorm K. Gaare)

tirsdag, 11 april 2017 15:17

Business Center Medarbeider

Vi er på jakt etter deg som er omgjengelig, nøyaktig, strukturert og selvstendig. Du har i tillegg forståelse for at både rutinepregede og komplekse oppgaver må leveres med god kvalitet.

Avdelingen består av 12 medarbeidere med 3 dedikerte selgere. De jobber tett med lisensavdelingene i Crayon, og vi er på jakt etter deg som er interessert i å bli kjent med de ulike sidene av forretningen vår. 

For mer informasjon om stillingen les her

Kristine Hofer Næss er valgt som ny leder i Oda-Nettverk.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å lage faglige og inspirerende arrangementer.

 

Styrevervet innebærer:

3-4 styremøter per år
Deltakelse i minst én programkomité per år (som regel på ettermiddagstid, med varierende arbeidsmengde avhengig av arrangement)

 

Hva får man igjen for å være med i faggruppen:

• Blir kjent med og får muligheten til å jobbe med fagpersoner i andre virksomheten

• Får økt fagkunnskap gjennom aktiviteter og nettverking
• Sosialt og morsomt
• Får muligheten til å arrangere spennende faglige arrangementer – også i samarbeid med andre faggrupper i Dataforeningen

 

Hva gjør vi:

 

ERP-systemer
En gang per år avholder faggruppen, i samarbeid med Bo Hjort Christensen (professor ved BI), et fagseminar som «tar pulsen på» ERP-markedet. Seminaret bygger videre på en tradisjon som strekker seg tilbake til sent 90-tall. Konferansen henvender seg til mellomstore og store virksomheter som enten ønsker en fyldig oppdatering av status og trender i ERP-markedet eller som står foran en krevende anskaffelses- og implementeringsprosess.

Seminarer med fokus på teknologi innenfor logistikk
Faggruppen avholder også seminarer med fokus på teknologi innen feltet logistikk. Eksempelvis ble det i 2015 avholdt et miniseminar med fokus på RFID-teknologien og praktisk bruk av denne i klesindustrien og olje / gass. Andre typiske seminarer som avholdes er bedriftsbesøk, som for eksempel, besøk til helautomatiserte lagerbygg med tilhørende foredrag.

Medlemsmøter
Vi avholder regelmessige medlemsmøter. Tema for disse vil variere og annonseres i god tid på våre nettsider. Eksempelvis kan tema for disse møtene være Big Data, omnikanalstrategier og Internet of Things.

 


Ønsker du å bidra i faggruppen?
Gi en kort beskrivelse av deg selv, dine kunnskaper og erfaringer samt ditt faglige nettverk. Begrunn hvorfor du ønsker å bli styremedlem og hva du kan bidra med.

Søknaden sendes til DND servicekontor v/ Silje Endsjø, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

onsdag, 22 juni 2016 09:41

Stadig flere kvinner i IT-bransjen

Vi i Oda-Nettverk er utrolig stolte over å fortelle at vi stadig blir flere kvinner i IT-bransjen!

fredag, 27 mai 2016 14:17

Senior Corporate Account Manager

EMC er i sterk vekst, og trenger markedets beste kundeansvarlige. Ønsker du å jobbe for markedslederen innen informasjonsforvaltning og ta del i IT transformasjonen som skjer i vår industri?

fredag, 27 mai 2016 13:28

Lær Kidsa Koding!

Oda-Nettverk jobber på flere områder for å øke kvinneandelen innen IT. En av de initiativene vi støtter og engasjerer oss i er Lær Kidsa Koding!

tirsdag, 24 mai 2016 14:55

We lead the change

Torsdag 19. mai var Oda-Nettverk, representanter fra ulike selskaper i IT bransjen, og andre aktive som jobber med øke kvinneandelen i IT-bransjen invitert til den Amerikanske Ambassadørens residens på Frogner i Oslo.

tirsdag, 15 september 2015 09:26

Masteroppgave om kvinner i IT-bransjen

Hvorfor jobber det så få kvinner i Oslo innen teknologi? 

 

I september 2015 fullførte Isabelle Bøhn en master i International Business ved Durham University. Ett av kravene var å skrive en dissertation, hvor hun valgte å skrive om hvorfor det er så få kvinner i Tech industrien i Oslo, Norge.

onsdag, 12 februar 2014 07:30

Tre på treff hos Computas 22. januar

Tre på treff er Oda-Nettverks 5 på gaten. Tre damer får tre spørsmål, og vi får vite litt mer om noen av alle de flotte damene i nettverket vårt. Hos Computas fant vi dette knippet av blide damer.

Her er spørsmålene:

  • Hva heter du, og hvor jobber du?
  • Hvordan ble du introdusert for Oda-Nettverk/ hvor lenge har du vært medlem?
  • Hvilket utbytte har du fått av nettverket?
Forrige
1
Neste
Vi er nå 12052  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam