<<  Tilbake til nyhetsliste

Oda-prisen 2012

  Eva Noer
Ranger dette elementet
(0 Stemmer)

 Anita Krohn Traaseth mottok Oda-prisen 2012 på Oda-Nettverks Inspirasjonsdag 24. mai i år. Prisen ble utdelt for fjerde år på rad.

Finalistene for årets pris var Hanne Løvstad (Lebara), Anita Krohn Traaseth (Hewlett-Packard), Gro Rognstad og Trude Rosendal (Sogeti). Finalistene ble valgt ut blant mange gode kandidater som var nominert av engasjerte Oda-medlemmer.

Les mer om finalistene

En verdig vinner av Oda-Prisen 2012 En verdig vinner av Oda-Prisen 2012 Foto: Silje Ingvoldstad

Oda-Nettverk mottok en rekke nominasjoner til årets Oda-pris. Juryen bestod av styremedlemmer i Oda-Nettverk: Anne Gretland, Microsoft, Mailen T. Greve, Accenture, Kristine Hofer Næss, Microsoft, Ellen-Marie Bjerknes, Capgemini og Eva Noer, ITFarm AS.

Anita Krohn Traaseth mottok den fjerde Oda-Prisen, og er en god og synlig kvinnelig rollemodell som inspirerer og oppmuntrer kvinner til å stikke hodet frem i en mannsdominert bransje. Les intervju med vinneren

Begrunnelse og nominasjonstekst:

Anita Krohn Traaseth har et bredt nedslagsfelt, og stor innvirkning på kvinner i bransjen. Hun har bidratt til økt kvinneandel, spesielt innenfor HP, og har høyt fokus på å få dyktige kvinner opp og frem.

Traaseth har lederskap i ryggmargen og besitter bred erfaring til tross for sin unge alder. Hun har oppnådd sterke resultater, er synlig og har tatt utradisjonelle og modige valg gjennom sin karriere.

På samme tid er hun en fantastisk miljøskaper med en sjelden evne til å inkludere og vise omtanke. Hun inspirerer og viser at man kan få til det man vil. Hun er uredd og modig på egne og andres vegne, har en enestående gjennomføringsevne, og oppnår gjennom sin positive væremåte og gode menneskeinnsikt et stort engasjement. 
Uredd, trygg, energisk, utfordrende, motiverende, engasjerende, samlende, klok og kunnskapsrik er ord brukt om Anita.

Tidligere vinnere:

  • Merete Asak, System Engineer i Cisco vant prisen i 2011
  • Anne Cecilie Fagerlie i Avanade ble tildelt prisen på Inspirasjonsdagen i 2010
  • Kjersti Wiklund i Telenor fikk Oda-Prisen i 2009
Les 7489 ganger Sist endret søndag, 01 juli 2012 23:33
K2_MORE_IN_THIS_CATEGORY << Forrige Neste >>
Vi er nå 12052  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam